• 瀏覽: 5,089
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
比起英國, 香港人對於脫不脫離中國一樣各有陣營, 比例亦應非常接近

其實香港都好應該攪個'脫中'公投, 以得知實際民意

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2016-6-24 05:13 PM 發表
比起英國, 香港人對於脫不脫離中國一樣各有陣營, 比例亦應非常接近

其實香港都好應該攪個'脫中'公投, 以得知實際民意
我讚成大屍樓主先自己搞個脫衭公投。

九龍新界同離島幾時先可以脫離香港?

唔通我地九龍人真係一世都要俾香港人踩住?

引用:
原帖由 haappy78901 於 2016-6-24 05:32 PM 發表
九龍新界同離島幾時先可以脫離香港?

唔通我地九龍人真係一世都要俾香港人踩住?
香港人有什麼地方傷害了九龍人?

樓主將會被消失!

Good idea

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2016-6-24 05:37 PM 發表
I am 九龍人,  我憎香港島人

九龍獨立!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 cnnbbc 於 2016-6-24 05:41 PM 發表

即係冇實際理由啦

引用:
原帖由 cnnbbc 於 2016-6-24 05:41 PM 發表

我對香港、九龍都冇意見。

我要新界北獨立。

其他區點玩,吾關我事。

引用:

我黃大仙人要脫九龍.

點會敢?

蘇格蘭、北愛、直布羅陀脫離英國獨立再說吧

白痴樓主,咁不如社團都獨立好啊,可拿正牌

九龍同新界獨立後封鎖維港,禁止港島人到九龍同新界上岸...

引用:
原帖由 風雨中抱緊豉油 於 2016-6-24 05:37 PM 發表

冇人識九龍人,個個都只識香港人,

我講九龍人,仲有香港人話根本就冇九龍人。

我只想講,九龍還九龍,香港還香港,香港唔駛認親認戚。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]