• 瀏覽: 27,023
  • 回覆: 103
多得"無忘64"呢句口號, 肢聯會年年有個主題袋捐款, 仲有李X人當年袋住先個幾百萬有無消息?

如果當年唔平亂,中國已被尾國成功解體,如果最近黃布之亂成功,香港會變成什麼亂樣子?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-14 10:12 PM 發表
中共d野無人信

屠城四十八小時實錄
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=21500036
中國法官支持1989年人民和平佔領天安門, 証明1989年北京戒嚴沒有民意認受!
http://news.discuss.com.hk/viewt ...
蝦佬...
波縮早晨

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-15 01:28 PM 發表
1989年中共屠殺人民已成事實, 歴史不會因奧運/發展經濟/WTO/人民幣升值/軍事發展/支持或反對民主/愛國/親共/反共而改變! 面對中共屠殺人民的事實, 勇敢指責中共暴政.
國家的主人是人民而不是政府. 人民要求反 ...
呵呵.....請自重自覺收皮

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2016-7-26 07:57 PM 發表

唔好意思...我自己都冇乜留意呢樹...
現在才看到亞里兄留言..
波縮來源...他之前曾長期用梁醒波做頭象..故名之...
果兄, 明白.我都好少入來, 費事搞倒你檔嘆, 今日才見到你回貼

一入來連尼度都又64,64,真唔明生為華人但抹黑華人乜9心態

引用:
原帖由 亞里亞巴. 於 2016-8-17 12:48 AM 發表

果兄, 明白.我都好少入來, 費事搞倒你檔嘆, 今日才見到你回貼

一入來連尼度都又64,64,真唔明生為華人但抹黑華人乜9心態
早晨,
唔好客氣,有理冇理,我梗話有我理,佢又以為佢有理,每人皆可暢所欲言,
是為民主自由,至於誰真有理,算把啦,
當未來棟樑竟去煽動暴亂..
當煽動暴亂都唔洗坐監..
香港還有什麼希望..
有胸多來..想講乜就講啦

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-16 11:52 PM 發表

你們自知反駁不到我指出錯在中共.
呵呵.....反駁不到我的請自重自覺自己收皮
波縮早

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2016-8-17 08:08 AM 發表

早晨,
唔好客氣,有理冇理,我梗話有我理,佢又以為佢有理,每人皆可暢所欲言,
是為民主自由,至於誰真有理,算把啦,
當未來棟樑竟去煽動暴亂..
當煽動暴亂都唔洗坐監..
香港還有什麼希望..
有胸多來..想講乜就講啦 ...
早晨果兄,

黃絲再咁玩落去, 去到臨界點, 我諗真香港人會出來暴力反撲, 從演1967年暴動, 不過是性質不同。
我估黃絲會死先 ! 好的, 有空定來

[ 本帖最後由 亞里亞巴. 於 2016-8-17 08:25 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

不過亦唔知阿爺步署緊乜,真是放棄香港,還是等時機成熟時(玩到暴動死人),才明正言順出師,一鑊炒起班港奸!
我也是估

引用:
原帖由 亞里亞巴. 於 2016-8-17 08:18 AM 發表

早晨果兄,

黃絲再咁玩落去, 去到臨界點, 我諗真香港人會出來暴力反撲, 從演1967年暴動, 不過是性質不同。
我估黃絲會死先 ! 好的, 有空定來
我63...就嚟果頭近..影嚮唔到我嘅..
筆個..所有"正常"中國人都應希望國富民強...我撚

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2016-8-17 08:36 AM 發表

我63...就嚟果頭近..影嚮唔到我嘅..
筆個..所有"正常"中國人都應希望國富民強...我撚
傻啦,你座底七,八拾,正常中國人都系咁望 !

引用:
原帖由 anti_yellow67 於 2016-8-17 08:41 AM 發表

傻啦,你座底七,八拾,正常中國人都系咁望 !
若冇$$..冇健康..千其唔好咁長命...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]