• 瀏覽: 16,535
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ultra 於 2016-5-31 07:53 AM 發表

一言堂?如果係你又出到聲?

網友可能係話某某嗟!!!想做一言堂主一定做到咩???

引用:
原帖由 applele 於 2016-5-31 09:23 PM 發表

網友可能係話某某想嗟!!!想做一言堂主就一定做到咩???
有人要一言堂,妄想公器私用,排除異己,諗住前同事就有著素,可惜版主吾識體諒,拒絕特事特辦,一個赤裸裸嘅小人,就完全暴露人前。

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-5-31 03:55 PM 發表

中國人讚返自己國家既出品有乜問題,你又話自己唔係美國人,日日拎人地既野同人地比較,咁你個“國家”又有乜勁野,不如拎出黎同中國比較下仲好啦!
簡單比喻,我話我有好多錢,然後有條死窮鬼同我講,咁你又有唔 ...
讚係跟事實,當然要然要,我擧腳拍腳掌

吹虛係同事實不乎,跨大,好似呢個標題,就係跨大吹噓羅,埋應要踏!

唉,浪費氣體,閃

引用:
原帖由 sampeter03 於 2016-5-31 04:22 PM 發表

師兄你D軍事知識真係好差
5毛可以話大陸研發緊時空停頓機器
到時老美所有飛機都唔會郁比打JJ20任打啦
甘要出Avenger同xman 先得啦

引用:
原帖由 ultra 於 2016-6-1 06:39 AM 發表

讚係跟事實,當然要然要,我擧腳拍腳掌

吹虛係同事實不乎,跨大,好似呢個標題,就係跨大吹噓羅,埋應要踏!
就算係事實,你咪一樣係嘈
上次有人出個標題:無論美國做乜都阻止唔到中國填島(類似係咁)
當時我有問你,呢個係咪事實丫,你最後咪又係睇唔到閃左去
如果要同美國比,中國的確仲有一段距離,但係話哂中國都係5常之一,起碼已經比地球上大部份國家好<~~呢個又係唔係事實啊?
瘦死既駱駝都比你呢隻馬大<~~呢個又係唔係事實啊?
鬧中國唔掂之前,你又有冇同你自己個國家比較過啊?
成日望中美開戰,你唔係民主既國民咩?你唔叫你國家同中國開戰,叫你國家教訓下中國嘛
我唔知其他人點諗,係我眼中中美關係而家係唔錯,大家扯下貓尾,鬥而不破,各取所須,大家有著數,大家唔使死人
係有d人心地唔好,成日想人地打交,有本事既就叫自己個國家企出黎
你其實係邊個國家既人呢?我係中國人,人前人後,我都可以伸直條腰骨講出黎,唔知你又敢唔敢講呢?

ps:鍾意沾人地既光,都係小農Dna既其中一種特質,中國人就戒左,唔知貴國既國民戒左未呢?

[ 本帖最後由 芽菜子 於 2016-6-1 10:59 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 nigel2014 於 2016-6-1 01:04 AM 發表

有人要一言堂,妄想公器私用,排除異己,諗住前同事就有著素,可惜版主吾識體諒,拒絕特事特辦,一個赤裸裸嘅小人,就完全暴露人前。

叫我前板主

好明顯有人想特事特辦,成日寸寸貢開口埋口話自己係前板主驚死人唔知。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2016-6-1 11:05 AM 發表

叫我前板主

好明顯有人想特事特辦,成日寸寸貢開口埋口話自己係前板主驚死人唔知。

只係做一個討論區既“前”版主都惡到咁,俾呢種人掌握實權,肯定仲恐怖過希特拉

引用:
原帖由 ultra 於 2016-5-31 14:30 發表
打擊三流小國或恐怖組織不算實戰?
甘起麻人地有射過導彈中目標,
有折激過毛腿,雖然毛腿唔係咩厲害野,但止小有數據有射過又中!
有空戰對mig 21 25 29 打落過甘都唔叫實戰甘叫表演?
現代戰爭是立體體系之間的較量
並非對方射一枝飛毛腿導彈過來
你拿PAC-3攔截一下
就叫對戰

引用:
原帖由 ultra 於 2016-5-31 15:22 發表
核彈有核試,係架仔度爆右兩粒都叫有數據,重點係中國水份大多

中國水份太多?
你憑甚麼判斷?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-6-1 12:27 PM 發表

中國水份太多?
你憑甚麼判斷?
點先算係5毛<~“前”版主話係就係
中國水份太多<~“前”版主話係就係
中國數據做假<~“前”版主話係就係...etc

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-6-1 11:15 AM 發表

只係做一個討論區既“前”版主都惡到咁,俾呢種人掌握實權,肯定仲恐怖過希特拉

你話自己係長實前總經理,前美國一星少將就話啫,討論區前板主,仲要係av板,難聽D講句搵工你都唔好意思寫落CV度啦

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-6-1 12:27 PM 發表

中國水份太多?
你憑甚麼判斷?
人地講親野都係有前設,真心無法同佢討論

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-6-1 10:53 AM 發表

就算係事實,你咪一樣係嘈
上次有人出個標題:無論美國做乜都阻止唔到中國填島(類似係咁)
當時我有問你,呢個係咪事實丫,你最後咪又係睇唔到閃左去
如果要同美國比,中國的確仲有一段距離,但係話哂中國都係5常 ...
你up乜呀,9唔塔8。中國好唔好唔係呢個帖討論之中,我講既係呢度D帖標題與內文不對秤!就呢個帖呢!J2o已在南部戰區服役,甘係米事實先?唔係米姐係吹噓羅!你講甘多巴托咩!

我幾時閃呀?邊個帖呀post黎睇過?
老美當然唔會去阻止你填啦。

[url]跟據象牙國際法庭網站資料,菲律賓由2009年己開始向象牙法庭提出.提出訴訟,[/url]2011年法庭正式接立,老美一直等結果。

老美既想法係由象牙法庭出面才決後由聯合國要求你返歸,你填左既野就要送比人,人地不知幾開心你白洗錢。

中共係五大理事,唔可能唔按規定做,唔係連五大都無埋。

你睇既係眼前,睇野睇遠D,扒返出個井口,世界原來好大架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]