• 瀏覽: 6,265
  • 回覆: 89
查清楚 後執法 兼公辦理。
什麼人當侵犯

犯法者應受法制 犯法前要清楚 阿彌陀佛早登極樂

小陰蒂國一跟進咪害佢坐冤獄囉

呢類人最好全部入曬英國藉

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2016-5-29 03:09 PM 發表
主要係特區政同中國好似who fucking care 先會畀英國有機會幫到手

中國太多人多一個唔多, 少一個唔少, 又無錢收,點會再手, 無錢睇醫生已經唔夠啦,仲點會同你打官司
請問幫到什麼手?不要只睇標題

既然持bno,領事館又積極跟進
點解得唔到公平審訊機會?點解未有翻譯下接受審訊?
大事館真有積極跟進?

呢單嘢唔知想表達啲乜
如果話bno好,有同無,結果好似無分別

而文中講無公平審訊,咁即係條友有無藏毒?

當然法國好,先前有個法國佬在印尼做毒梟,法國自己都證實佢是毒梟,咁都可以叫印尼放人。

引用:
原帖由 GreatCrown 於 2016-5-29 12:19 PM 發表
佢首先是中國人

有人持瑞典英國護照,就講一句:首先,他是中國公民。
王毅係講李波,意思係人在我手,如果條友有雙重身份,就以首先當佢係中國人來處理.

張泰安父親張啟新日前接受本報訪問時曾透露,因兒子持有BN(O)入境菲律賓,故獲英國駐港總領事館積極跟進事件。

客死他鄉既跟進你要唔要?

英國靠販毒喺亞洲起家,當然積極幫行家  

引用:
原帖由 GreatCrown 於 2016-5-29 11:21 AM 發表
use bno

4大比較!BNO同特區護照 究竟邊本好

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25443387&extra=&page=1

https://www.youtube.com/watch?v=Ym0wLy09YH0
吾洗邊本最好.多一本多一重保障

引用:
原帖由 GreatCrown 於 2016-5-29 11:44 AM 發表

首先是中國人
而家物幾好,想做英國人,中國政府亦沒有逼你一定要接受協助,得償所願啦

引用:
原帖由 s336990 於 29-5-2016 04:03 PM 發表
既然持bno,領事館又積極跟進
點解得唔到公平審訊機會?點解未有翻譯下接受審訊?
大事館真有積極跟進?

呢單嘢唔知想表達啲乜
如果話bno好,有同無,結果好似無分別

而文中講無公平審訊,咁即係條友有 ...
這兩點就係成篇報導自相矛盾的地方,
記者都唔理咁多,見到有機會插中共,就吹大佢

引用:
原帖由 akira006 於 29-5-2016 04:20 PM 發表

吾洗邊本最好.多一本多一重保障
有埋美國護照仲好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]