• 瀏覽: 93,263
  • 回覆: 230
  • 追帖: 8
多撚套

膠茄

正呀喂....................................

難蘋果又放毒,這些在外國鄉民跟本是小兒科。外國鄉民集會含黑脹又吾見難蘋果報

[ 本帖最後由 crcdoctor 於 2016-5-29 10:50 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 clipperwood 於 2016-5-29 10:16 AM 發表
小兒科.........港人是否太保守.....
我都係咁話,同埋教授安全行為,有咩問題?

引用:
原帖由 飲大d 於 2016-5-29 09:27 AM 發表
中國網路上日前流傳一段影片,有一群女子參加比賽,但卻看到她們個個正在為男人下體「口交」,但仔細一看,發現這些男人的「下體」其實都是茄子。雖然影片並非真的18禁,但外國網路鄉民看到之後,都直呼驚呆了。

...
點解, 唔講一下, 口交可令口腔感染HPV病毒, 導致口腔癌, 都好恐怖吓

生在口腔的Wart或瘜肉一舊舊, 一堆一堆.....

想錫條女, 戒啦, 想害條女去馬啦

意識不良

引用:
原帖由 clipperwood 於 2016-5-29 10:16 AM 發表

又唔見表演lai撻嚟推廣性教育

引用:
初步有可能的後果....

https://www.youtube.com/watch?v=4N7_ftSmU1E

更嚴重的網上大把, 而家的疫苗只去到HPV9, 仍有不少未有.
這活動咁鼓吹人口交, 而唔講後果, 同害死佢地有咩分別.

亂嚟!

絕不開毒果link

口交, 尤其是玩深喉的最危險, 過了喉嚨吊鐘位後根本是一般人用漱口水清潔唔到的, 男個邊唔小心中招, 可能中招都唔知, 因發病是按個人的抵抗力. 但接嗰就百分百中晒...

要攪! 唯有帶套最安全.

呵呵