• 瀏覽: 59,506
  • 回覆: 446
  • 追帖: 6
[女子要求他不要透露身份]…
咁搞笑?朱幼麟自己寫幾只字都可以當證據
寫埋梁振英殺左人都得喎,橫掂證人唔會出現,任佢講乜都得
我都收到通訊話朱幼麟日日在機場廁所同條女扑野,
仲食埋屎添 ,影印個短訊就可以係證據

屌, 好L煩呀你豬頭人

兩塊紙皮都可以開記者招待會,真系傻豬豬

國泰果班飛雞會怕老板而收聲?

如果吳亮星洗頭艇個通訊內容不可信,呢D所謂內容可信性又有幾多?

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2016-5-27 04:48 PM 發表
前港區人大代表朱幼麟再次召開記者會,談及行政長官梁振英女兒行李事件。
朱幼麟公開一段聲稱是有關人士在4月7日的手機通訊內容,內容指梁振英是「大話精」,在電話內罵到國泰航空的女同事哭了,並指「處理事件的都 ...
飛天豬真係冇改錯名,朱即係豬,有料就揾條空姐出嚟,冇料就慳能D。

信者失救

引用:
原帖由 巴鼠阿叔 於 2016-5-27 06:03 PM 發表
國泰果班飛雞會怕老板而收聲?
上次裁員,工會班人出黎小晒鬼,又搞罷工又搞工業行動都無事
我唔信工會班人會唔撐果個當事人

呢隻689

引用:
原帖由 腸旦丁麵 於 2016-5-27 06:03 PM 發表
飛天豬真係冇改錯名,朱即係豬,有料就揾條空姐出嚟,冇料就慳能D。

犯聞搵著呢類豬隊友,真係夠笑料

呢位朱生同嗰位所謂女職員係乜關係?人哋工會都搵唔到,點解佢會有?點解佢自己唔企出嚟指控梁振英?

引用:
原帖由 33ed 於 2016-5-27 06:02 PM 發表
仲食 ...
咁要傳俾朱太知

有料都唔比毒果,竟然比一個39唔識7既人??  

引用:
原帖由 33ed 於 2016-5-27 06:02 PM 發表
仲食 ...
點解唔得? 你唔記得長毛, 話某日街上有人話俾錢佢, 全部都係佢虛構既, 都攬炒到全香港大新聞啦

四七禍港行李傷㾗,從未忘記!
不敢忘紀 四七特權行李禍港!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]