• 瀏覽: 3,526
  • 回覆: 44
人地問:有無國泰員工因受到壓力而下淚?
689唔敢直接答,因此說:機管局報告無寫有人下淚!
其實直接答有、無、唔知。有幾難?

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-5-4 18:32 發表
問個條友點解唔直接搵個喊包出黎求證?

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-5-4 18:32 發表
閣下幾時提供梁特首係機場行李事件當中使用了特權的證據?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-5-4 07:13 PM 發表

閣下幾時提供梁特首係機場行李事件當中使用了特權的證據?
冇真相,要靠估,作古仔只要作到似尋尋,佢就信係真相啦…

所以對佢來講,真相要來做咩?

你叫個仆街點答,越講越多漏洞,做咗唔敢認,無腰骨,最慘下面班擦鞋仔要幫佢兜

引用:
原帖由 speed813 於 2016-5-4 19:56 發表
你叫個仆街點答,越講越多漏洞,做咗唔敢認,無腰骨,最慘下面班擦鞋仔要幫佢兜

有乜漏洞?講黎聽下?

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-5-4 06:32 PM 發表
D記者on9,問題on9。
你慢d仲on9.
機管局報告都唔信。
仲問黎做乜,
689再答多次話冇,
你都係唔信架啦。

繼續相信自己既“事實”。
哂尻氣,多撚餘。

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-5-4 06:32 PM 發表 人地問:有無國泰員工因受到壓力而下淚?689唔敢直接答,因此說:機管局報告無寫有人下淚!其實直接答有、無、唔知。有幾難?
你 做乜強姦隻豬??

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2016-5-4 08:43 PM 發表
你 做乜強姦隻豬??

你問梁特首咁既問題,
佢一定唔識答。

689要表現佢嘅語言偽術,當然唔會清楚咁答。

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-5-4 06:32 PM 發表
小白......

可唔可以答.....
俾D妓者問到俾人X佢老X....因此有人下淚.....
或是答.....你老X....關妳X事....
或是答.....我俾我老公X到下淚....
或是答.....我X到D妓者下淚....
或是答......
26個字母都冇妳個答案

想問一吓....想多D....唔做小白...有幾難?

引用:
原帖由 caledis 於 2016-5-5 12:28 AM 發表
689要表現佢嘅語言偽術,當然唔會清楚咁答。
黃狗D語言偽術.....
什麼叫RHC....妳有嗎???

引用:
原帖由 GPR 於 2016-5-5 12:49 AM 發表

黃狗D語言偽術.....
什麼叫RHC....妳有嗎???
你重覆又重覆又重覆又重覆又重覆又重覆又重覆又重覆又重覆咁問同一個問題,你唔悶架?

黃狗嘅語言偽術..
引用:
原帖由 caledis 於 2016-4-19 11:28 PM 發表

粗暴對待遊客是不可原諒,但係粗暴對待走私客冇乜問題。
原來英國佬caledis鍾意濫用私刑!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]