• 瀏覽: 3,273
  • 回覆: 14
現今的香港,只問立場不論是非,只要願意配合黃C的政治表態,霸權都能成為追捧對象。頓時暴徒變義士,政治流氓變英雄。
引用:
原帖由 黃C肺清陷家疹 於 2016-5-4 01:02 PM 發表
http://mil.news.sina.com.cn/china/2016-05-04/doc-ifxrtzte9940421.shtml

“世上本無事,庸人自擾之。”
中國發展任何人任何國家都阻止阻擋唔到

從建國到而家,中國只會越來越強

只有香港垃圾傳媒繼續做西媒打手

引用:
原帖由 賈文子 於 2016-5-4 05:45 PM 發表

香港班垃圾泉霉同埋妓者,都係收黑金,埋沒良知,甘心做走狗

美國利益黎講,自己獨占超級強國寶座,唔比其他國家同自己爭,係合情合理
所有國家有事都黎求我,或者埋我堆,因為我是唯一,無得選擇,
有任何國家想挑戰美國唯一 既地位,都唔會對美國有著數,打擊對手其實又無可厚非

引用:
原帖由 freddieking 於 2016-5-4 06:05 PM 發表

香港班垃圾泉霉同埋妓者,都係收黑金,埋沒良知,甘心做走狗

香港有線電視嘅妓者報導黎明演唱會取消,專登強調係中國製造嘅圍封唔符合條例。

事實上,黎明演唱會主辦方係用咗唔合適嘅材料,並唔係因為中國製造嘅緣故。

同樣係香港有線電視嘅妓者(唔記得係咪同一個),今日報導北角浮桶燒焊時爆炸,都係強調係中國製造。

事實上,係燒焊前冇檢查密閉嘅浮桶而導致意外,並唔係中國製造引致爆炸。

香港妓者就係經常用心理暗示嘅方法去抹黑中國。

引用:
原帖由 86ever68 於 2016-5-5 01:37 發表

香港有線電視嘅妓者報導黎明演唱會取消,專登強調係中國製造嘅圍封唔符合條例。

事實上,黎明演唱會主辦方係用咗唔合適嘅材料,並唔係因為中國製造嘅緣故。

同樣係香港有線電視嘅妓者( ...
不斷踢爆佢都係一個好方法

引用:
原帖由 86ever68 於 2016-5-5 01:37 AM 發表

同樣係香港有線電視嘅妓者( ...
人哋睇你唔爽點樣佢都系話你唔好噶

尾國口口聲聲為盟友 其實只係為自己利益

正常有腦袋的亞洲領導人都會看到中東亂局和稜鏡計劃,美國人那㑹給你免費午餐!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]