• 瀏覽: 13,201
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
呢 D 咁既人點會識得尊重法律,仲有唔係話拉佢去坐監就可以直接拉佢去坐,要符會法律程序。
引用:
原帖由 男E 於 2016-4-30 05:47 PM 發表
立法會議員黃毓民涉嫌向行政長官梁振英投擲玻璃杯,被控普通襲擊的案件,控方證人、立法會進出口界議員黃定光繼續以控方證人身份接受黃毓民盤問。
黃毓民發問期間,在旁的男助手不時提示他下一條要問的問題。
裁判 ...

黃狗以為明衰都要玩下對方,點知玩到自己崩潰咁滯!其實普通襲擊罪又冇人傷,好輕微,開始就承認表示悔意,一般簽保守行為;更顯示出風度,而家好似做馬騮戲,重係果隻馬騮添!

引用:
原帖由 男E 於 2016-4-30 05:47 PM 發表
立法會議員黃毓民涉嫌向行政長官梁振英投擲玻璃杯,被控普通襲擊的案件,控方證人、立法會進出口界議員黃定光繼續以控方證人身份接受黃毓民盤問。
裁判 ...
幻想梗自己係古美門律師囉

毓民好野

一個做左都唔認既議員,竟然選得出黎,this city is dying,香港真係沒得救

黃丁蟹自辯

引用:
原帖由 paul-lo 於 2016-4-30 06:38 PM 發表
黃狗以為明衰都要玩下對方,點知玩到自己崩潰咁滯!其實普通襲擊罪又冇人傷,好輕微,開始就承認表示悔意,一般簽保守行為;更顯示出風度,而家好似做馬騮戲,重係果隻馬騮添!
簽保守行為係要認罪同得到法官同律政司既批淮下,不提證起訴,因一旦開庭審就沒可能判守行為

引用:
裁判 ...
特權L?

無晒規矩了

假共獨裁正苦支持者五無人士點會明白

癲狗,快d入去受下,比人吊下菊花啦

官官, 黃毓民有特權, 公然藐視你個法庭

黃廢民真係廢,唔關得之前間鋪做唔住廢人講廢話。

引用:
原帖由 大頭妹仔 於 2016-4-30 05:50 PM 發表
郁撚有曬特權啦,又可以係庭問d狗唔答8野都得,呢d案最多審1-2日,佢審成個月

呢d畸屎請問有無d普通蟻民喺法庭自辯可以玩咁耐!?

告7佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]