• 瀏覽: 88,408
  • 回覆: 265
  • 追帖: 9
http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/ ... 0430_05011_001.html

……………………………………………………………………

大陸雞冇套中出抵死!

廣西桂林26歲藍姓女子因丈夫常年外出打工,有感生活苦悶,竟以賣淫解悶,順便賺錢。當地警方上周三到一間旅館突擊檢查,將藍女及其蔣姓恩客扣查。蔣男及後向警方承認自己為愛滋病帶菌者,即令藍女當場崩潰,坐在地上大哭。

桂林警方於上周三突檢查臨桂區的「青清旅社」,並於其中一個房間當場抓獲正進行性交易的藍女與蔣男。二人向警方供稱,他們為熟客關係,每次性行為都沒有採取防護措施。警方審訊後得悉,蔣男早於2012年就被確診為愛滋病帶菌者,卻依然「不設防」嫖妓,隨即被以涉嫌「惡意傳播疾病罪」刑事拘留。

藍女供稱,婚後丈夫常年外出打工,兩人聚少離多。去年初她經朋友介紹,在臨桂區一帶賣「解悶」兼賺錢。她隨後又結識了「青清旅社」老闆,租用308號房賣淫。她接客時會向老闆支付60元(人民幣.下同),平日則付30元。

藍女事後接受身體檢查,證實未感染愛滋病,即時「舒了一口氣」。藍女亦因涉嫌賣淫,現正被警方關押在看守所。

既然係男人傳染愛滋俾妳,咪開枝散葉傳揚愛囉!

引用:
原帖由 133331628 於 2016-4-30 09:10 AM 發表
既然係男人傳染愛滋俾妳,咪開枝散葉傳揚愛囉!
條女無事,三個月後就....
去菲律賓/日本搵食 死前報國

即刻驗到???
唔係有潛伏期架咩

呢啲打靶真係好私自,自己明知帶菌仲要顧意不作預防去傳染俾人,應該立即將佢打靶,
條女事後驗咗話無事,唔好咁早開心住,愛滋有三個月空窗期架,你而家驗梗係無事,三個月後再驗啦

30-60.....

不是一定會中愛滋既咩?個嫖客都好賤下!

個女人唔知道有空窗期?即檢是檢不到愛滋的

引用:
原帖由 幪面超人 於 2016-4-30 09:40 AM 發表 呢啲打靶真係好私自,自己明知帶菌仲要顧意不作預防去傳染俾人,應該立即將佢打靶,條女事後驗咗話無事,唔好咁早開心住,愛滋有三個月空窗期架,你而家驗梗係無事,三個月後再驗啦
可能個大陸妹以為無事不再驗……甘就大鑊

引用:
原帖由 greywolf 於 2016-4-30 09:47 AM 發表 個女人唔知道有空窗期?即檢是檢不到愛滋的
定係佢地有關係已經超過三個月Y

引用:
原帖由 Ch_Palmer 於 2016-4-30 09:13 AM 發表
今次真係為興趣做雞

真偉大!助人自助!

香港都有吾 少港女養阿傞啦, 有西小有錢收

引用:
原帖由 草根妹妹 於 2016-4-30 09:48 AM 發表

定係佢地有關係已經超過三個月Y

有機會

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]