• 瀏覽: 23,752
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Keydunker 於 2016-4-27 11:04 PM 發表
特區政府不再宣稱主張香港獨立「違法違憲」,改為批評主張港獨會影響經濟,還說金紫荊像是中國送給港人的禮物,香港民族黨回應指:「金紫荊廣場乃中共竊取香港主權之象徵,標誌十九年間殖民壓榨下香港市民之苦況,香 ...
係就快呀,唔好得把口,我買定花生啤酒去金紫荊廣場等睇戲

黐線

青山醫院,小㰖病院係咪冇位而放左病人出來?

大陸嘢土味十足冇藝術價值

引用:
原帖由 e5432whm 於 2016-4-27 11:38 PM 發表
即係暗示要發動恐怖襲擊, 拉得啦
佢擺明淆底啦,明明有更加爆炸性的字眼可以用,佢偏偏淨係用剷除呢兩個字,
佢好明顯係驚有位俾警察入到,到時候無得出風頭甚至要被鎖。

唔好一味得個講字,做啦仆街

引用:
你唔中意就要破壞、剷除
如果我唔中意你係唔係可以剷除你?

又老屈我! 我幾時話要破壞?
引用:
果舊嘢唔駛剷除,送返上大陸,反正大陸土豪咁鍾意土豪金! 然後收翻佢錢,再分番俾全港市民!
姐係連埋班五毛送返上大陸ok? 唔係喎,忘記咗你哋係用大陸ip落嚟香討,本身已經起大陸啦. 扮港燦落嚟出post. 定係蟲蟲出post?

引用:
原帖由 st105 於 2016-4-27 11:10 PM 發表
除左講「冇得救」都真係唔知講好了

有,「唔死都無用」。

引用:
原帖由 老狗 於 2016-4-27 11:42 PM 發表

係就快呀,唔好得把口,我買定花生啤酒去金紫荊廣場等睇戲

我想去金紫荊開擋賣花生啤酒,發啦,今次。

咪撚得個講字,做啦僕街

呢班仆街唯恐天下不亂

差奴做嘢啦有人扇動他人犯法啊

去英國當英狗啦

支持公安越境將廢青一個個消失

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]