• 瀏覽: 11,132
  • 回覆: 226
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/477570/

立法會繼續審議《版權修訂條例草案》,商務及經濟發展局局長蘇錦樑發言時引用金庸小說《倚天屠龍記》的內容,批評泛民議員「拉布」。

真係笑撚死~蘇錦樑拋錯書包囉
殷素素臨死之前,扮將金毛獅王既下落話俾方丈知,然後同個仔張無忌講:愈係靚既女人愈會呃人~而家局長殷素素上身,係唔係想話俾人知,網絡23條都係呃人呀?

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
連部分建制都覺 網絡23條都係呃人呀?

點解唔用笑傲江湖呢?
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2016-3-4 10:43 AM 發表
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/477570/

立法會繼續審議《版權修訂條例草案》,商務及經濟發展局局長蘇錦樑發言時引用金庸小說《倚天屠龍記》的內容,批評泛民議員「拉布」。

真係笑撚死 ...

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2016-3-4 10:45 AM 發表
樓主你up既係李連杰+王晶果套戲既劇情

係咪=金庸寫我就唔知la
金庸名著都未睇過

咁都得, 回到金庸時代

引用:
原帖由 paulllee 於 2016-3-4 10:46 AM 發表
連部分建制都覺 網絡23條都係呃人呀?
所以話呢,拋書包之前,諗清楚先好呀,唔好將蝗精D垃圾劇當原著先得架

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2016-3-4 10:52 AM 發表

我真係未lor
咁王晶又抄到好足wor
上少D香討,睇下金庸小說啦,對你做人同埋中文讀寫能力都有好處架

段新聞點嫁? 講d唔講d ... 乜野  引用《倚天》橋段呀

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2016-3-4 10:53 AM 發表

who 將蝗精D垃圾劇當原著???

殷素素臨死之前,扮將金毛獅王既下落話俾方丈知,然後同個仔張無忌講:愈係靚既女人愈會呃人
你去睇番《倚天》有冇呢句咪知囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]