• 瀏覽: 18,188
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
支持結束一桶專棄...

警犬柒撚到閪咁.....咁又破案

笑死人咩香港警察
減人工啦

去埋實惠搜啦!七警要七到幾時呀!!自己扑自己傻咗呀!

個倉被搜時有冇二手傢俬?

同埋乜野係二手傢俬?鐵通係二手傢俬?辣椒油係二手傢俬?化學液體係二手傢俬?V煞面具係二手傢俬?

我唔排除個倉幾年前真係做環保倉,但幾年後既今日個倉既性質唔會變既?

有乜關係? 就算係公務員, 都可以犯法, 何況佢唔係

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-12 10:38 PM 發表

同埋乜野係二手傢俬?鐵通係二手傢俬?辣椒油係二手傢俬?化學液體係二手傢俬?V煞面具係二手傢俬?

我唔排除個倉幾年前真係做環保倉,但幾年後既今日個倉既性質唔會變既?:smile ...
猛出貼身有屎

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-12 10:38 PM 發表

我唔排除個倉幾年前真係做環保倉,但幾年後既今日個倉既性質唔會變既?:smile ...
K場D女真係同人一齊唱下歌, 無賣淫, 睇黎好多囡囡比人老屈

唔洗咁緊張喎,唔係就自然唔係架啦,搞到一二三四樓加曬班

區詠芷曾經去領取二手家具就證明到佢無做過犯法嘅嘢?

數年前

好急要澄清咩? 葉繼歡細路仔時何嘗唔係天真可愛?只要以前係,今日就一定唔係囉~😆😆😆

引用:
原帖由 股!!!仙 於 2016-2-12 10:41 PM 發表
猛出貼身有屎
佢餓左幾日先揾到一條帖啱打..

滙豐不知幾多達官貴人幫襯,咪一樣俾人告佢洗黑錢。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]