• 瀏覽: 3,816
  • 回覆: 29

附件

1.jpg(59.85 KB)

2.jpg(33.27 KB)

1.jpg(204.17 KB)

2.jpg(223.45 KB)

1.jpg(153.07 KB)

下....d紅色野原來咁用架!?

絶對有晒預謀
証據確鑿

不如話警察用假血槳屈示威者?

暴徒都算,仲要用呢d陰招,果然係中國種,夠狗

引用:
原帖由 supremeabc 於 2016-2-10 10:12 PM 發表

樓主我就係睇無線新聞時睇到呢幕後來搵極都搵唔返 !
仲要重睇無記新聞時竟然 cut 咗呢幕 !因為呢一幕班暴徒立即面露恐懼好鬼鼠地用手遮鏡頭 !
我聽到有 TVB 記者大聲問係咩來 !
可能就係已經俾記者知道唔敢

引用:
原帖由 eellii 於 2016-2-10 10:16 PM 發表
白痴仔,俾電視台記者影到幾條友開罐準備做野,見有記者即刻散水,關差人鬼事?

有無證據個罐係乜?紅色就一定係假血漿?

警察冇比人影到就無可能有假血漿?

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-10 10:03 PM 發表
不如話警察用假血槳屈示威者?
你憎689要憎埋警隊?
就係你呢種是非不分嘅人助長歪風

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-10 22:19 發表
有無證據個罐係乜?紅色就一定係假血漿?

警察冇比人影到就無可能有假血漿?
智將
有樣野叫化學分析

引用:
原帖由 eellii 於 2016-2-10 10:21 PM 發表

呵呵,白痴仔,我只係講你老屈差人,罐野係乜我冇講過,我只係客觀講電視鏡頭內容。

戇鳩仔,我只係客觀提出其他可能性。

引用:
原帖由 流星思捷 於 2016-2-10 10:22 PM 發表

你憎689要憎埋警隊?
事實就係警隊的確擁有十分高嘅「服從性」,對689言聽計從,助紂為虐。

事態嚴重

引用:
原帖由 流星思捷 於 2016-2-10 10:22 PM 發表

你憎689要憎埋警隊?
佢好明顯果日出力椗磚,你睇佢回post幾落力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]