• 瀏覽: 3,953
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 oldbeer 於 2015-11-29 09:49 PM 發表
話說有位女文員懷孕期間被公司不合理針對,企圖逼佢辭職,於是向平機會求助,對方居然以佢冇被解僱為由拒絕受理。最頂癮嘅係,女文員其後向其他民間團體求助,入稟法院控告任職公司懷孕歧視,連法官都建議平機 ...
德不稱其任,其禍必酷;能不稱其位,其殃必大。
極之同意。
廢獄根本個腦無郁,德不稱其任,能不稱其位。

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2015-11-29 09:21 PM 發表
周一鑊又出位了!

佢係出櫃啊!

引用:
原帖由 小強基金 於 2015-11-29 09:51 PM 發表
一於推到平機會,收返個不平等廣告
重要推上電視新聞

斤斤計較, 好心港男俾D風度啦.

引用:
原帖由 葒豆兵 於 2015-11-30 12:53 AM 發表
斤斤計較, 好心港男俾D風度啦.
我都可以話: 港女唔好咁大女人主義啦.....

搵個撚樣做主席,平機會衰到貼地!

有幾多男士係被性騷擾過
有幾多男士被性騷擾過後覺得不快
只有男被男性騷擾才會不滿

引用:
原帖由 judylam651 於 2015-11-29 10:13 PM 發表
平機會最叻幫陳志全捐唔到血平反
X2

我坐地鐵時, 比個女人摸到個patpat。。。到唔知道比咩反應好。。。

引用:
原帖由 張東良 於 2015-11-30 01:17 AM 發表
有幾多男士係被性騷擾過
有幾多男士被性騷擾過後覺得不快
只有男被男性騷擾才會不滿
今朝落街比亞清潔女工摸左我條腰一下,我都唔知叫唔叫性騷擾好.

引用:
原帖由 張東良 於 2015-11-30 01:17 AM 發表 有幾多男士係被性騷擾過有幾多男士被性騷擾過後覺得不快只有男被男性騷擾才會不滿
我相信大部分迫過地鐵巴士嘅男人都試過比d38得過屎忽/波餅過泥後,用醜陋恐怖嘅面色,有時仲加埋誣蔑嘅話語暗示比人摸屎忽或揸波!呢d算唔算男被女性騷擾???

[ 本帖最後由 qiuwood 於 2015-11-30 03:56 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

平雞會根本無存在價值

引用:
原帖由 祖兒的誘惑 於 2015-11-30 03:27 PM 發表

今朝落街比亞清潔女工摸左我條腰一下,我都唔知叫唔叫性騷擾好.
你果D小事喇,我係男,早兩星期坐巴士,有條死基佬,車內有好多位都唔坐,係要坐隔離,一路坐一路埃過來。已經縮埋一邊,重要越埃越過。

引用:
原帖由 oldbeer 於 2015-11-29 09:49 PM 發表
話說有位女文員懷孕期間被公司不合理針對,企圖逼佢辭職,於是向平機會求助,對方居然以佢冇被解僱為由拒絕受理。最頂癮嘅係,女文員其後向其他民間團體求助,入稟法院控告任職公司懷孕歧視,連法官都建議平機 ...
689都唔知乜事,竟然俾呢件周一鑊上位,自從呢件上著位後,平機會不時出D白痴言論

[ 本帖最後由 遊樂人間 於 2015-11-30 04:37 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]