• 瀏覽: 100,083
  • 回覆: 288
  • 追帖: 18
香港的白痴美帝奴才醒了沒有?

直係好笑,反美反上腦。
交不附題。
打人一身,對方只是同你絕交,因你有大佬照。
非常簡單的道理。
智障先有辦法吾解

引用:
原帖由 disclaimer88 於 2015-11-29 10:28 AM 發表 法國老都轉太投北極熊啦。
仲有德國,這證明中國站對立場了!

信老尾可亡國,土雞唯有自求多福

普京夠強勁

支持正義的白人普京,消滅邪惡的黑色斑馬

引用:
原帖由 xyz_666 於 2015-11-29 10:40 AM 發表 內文好似冇講老土總統憤怒佢老美出賣佢!
老味正在支援庫爾德族(土國對頭)來向俄國示好,跟老闆L土劃清界線,你說呢?

引用:
原帖由 呵呵11 於 2015-11-29 10:58 AM 發表 文中邊句話火雞頭頭憤怒美國呀? 同埋唔係一搬新聞黎,成班廢5毛打左晒飛機仲咩? 小心腎衰竭呀。
你繼續你的美國民主夢吧!火雞!

總理、總統袋袋平安是為第一,國家人民安危是為第二

若果土匪一個唔小心揭露背後既底牌,咁就大件事,到時就係全球反?

引用:
原帖由 5354888 於 2015-11-29 11:52 AM 發表
信老尾可亡國,土雞唯有自求多福

信我地既咀炮強國,就會冇事?

倭日小三應嚇得旗也扯不起了!
中,日和俄,日是世仇,美經常以日挑釁中國,當俄國受歐美制裁,唯有中國雪中送人仔,而家中,俄談戀愛了,美國卻出賣奴才,今日老土,明天倭日!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2015-11-29 11:02 AM 發表
老尾都要找平衡點,唔會比普大帝和兔兔係個邊佔領導地位,反正銀紙要幾多印出來就是,支持有能力的武裝合乎國際既玩法

其他地方可以玩金融機構拒收美元, 同美元掛鉤, 例如一歐元對三美元, 睇美元可以玩幾耐.

咁多唔理性親建制言論,香討真係已死。。。

又支持IS, 俄佬殘賤又支持。。。唉。。。

土耳其變左另一主戰場

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]