• 瀏覽: 7,567
  • 回覆: 77
乜話,香港原來有美國勢力左右架。

我最中意睇網民惡搞,又幽默又唔會傷害他人,所以我都反對網絡23條!

引用:
原帖由 o_0 於 2015-11-29 09:59 AM 發表
乜話,香港原來有美國勢力左右架。

係咪揸著外國護照果班高官&議員?

引用:
原帖由 日夜鍛鍊去取勝 於 2015-11-29 09:53 AM 發表
標題可唔可以改成

"網絡23條下月表決 建制受中壓力必投贊成票 "

如果通過左...班0.5垃圾係咪食得屎
建制受阿爺擺佈係人都知但一向以港人福祉為先既泛民受老美擺佈,出賣港人,真係聞所未聞

未投票已經9up.

美國對維護版權和民主方面的確是盡心盡力 值得全世界任何一個國家借鏡
你睇下中國有幾多侵權 老番 冒牌貨賣我敢講美國賣的從來只有正版貨品 絕無冒牌貨 呢個就係人民質素問題 美國淨係係呢方面已經完勝中國

立埋23條啦支持飯民的又被出賣了

引用:
原帖由 ichthys2 於 2015-11-29 09:58 AM 發表
泛民效命於美國,人盡皆知,不必多言。
香港人係低低地架,唔睇佢哋佢哋冇人會知

引用:
原帖由 sure_win_jp 於 2015-11-29 10:02 AM 發表

係咪揸著外國護照果班高官&議員?

乜話,香港泛民原來有美國勢力左右架。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 亨利88 於 2015-11-29 10:09 AM 發表
立埋23條啦支持飯民的又被出賣了

點會俾出買呢,支持泛民嘅本來都係最支持老美,最好人地叫自己做美國人或者英國人架,機L開心啊

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2015-11-29 10:06 AM 發表
我敢講美國賣的從來只有正版貨品 絕無冒牌貨 呢個就係人民質素問題 美國淨係係呢方面已經完勝中國
因為井底之蛙當然咁講啦,你到美國你睇下買唔買到假野

其實都唔使去咁遠,你去羅湖城開間店賣A貨,你睇吓你最大D客源係邊度黎嘅,咪又係啲自稱高尚嘅香港人或者班所謂人品至高無上嘅美國佬囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]