• 瀏覽: 3,192
  • 回覆: 56
這裡的假西,黃絲,廢青,你post一萬句都無用。藍絲的話,唔洗post 啦。中立的好少好少。其實中立,黃絲,藍絲其實大家都心知肚明乜事,講左=無講因為大家都知。

但天涯的大陸人,香港發生乜事真的唔多知,我哋講嘅野真係幫到大陸人了解香港,了解美國點搞香港,香港的“民主”有什麼弊病。

大家衝出香港走向天涯吧。

引用:
原帖由 反共大孽 於 2015-11-28 01:31 AM 發表 這裡的假西,黃絲,廢青,你post一萬句都無用。藍絲的話,唔洗post 啦。中立的好少好少。其實中立,黃絲,藍絲其實大家都心知肚明乜事,講左=無講因為大家都知。但天涯的大陸人,香港發生乜事真的唔多知,我 ...
…………民主自由係普世價值…………連習總都話建立民主中國………………香港的佔中原因是政改普選制度,把自己的亂推給老美,也太看得起美國吧………………

引用:
原帖由 共富黨 於 2015-11-28 02:11 AM 發表
…………民主自由係普世價值…………連習總都話建立民主中國………………香港的佔中原因是政改普選制度,把自己的亂推給老美,也太看得起美國吧………………

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD. ...
請問佔中的億億聲嘅資源哪裡來的??麥當勞一餐幾百個包幾多錢?

引用:
原帖由 反共大孽 於 2015-11-28 02:15 AM 發表 請問佔中的億億聲嘅資源哪裡來的??麥當勞一餐幾百個包幾多錢?
…………黎生應佔大數,老美會咁好心俾香港錢??………………純自己意見……………………不喜勿插…………

引用:
原帖由 共富黨 於 2015-11-28 02:33 AM 發表
…………黎生應佔大數,老美會咁好心俾香港錢??………………純自己意見……………………不喜勿插…………

插小你一下都死 你老豆點教仔架。蘇聯解體後。目標轉向中國 吾玩散你 都羅下着數。係近呢幾年 比左陀地美國佬先串 仆你個街毒果沙士果時 宣佈香港為疫區 幾多人比佢攪到入長洲燒炭 咁比毒果玩你覺得冇問題?

引用:
原帖由 freeyau12 於 2015-11-28 03:00 AM 發表 插小你一下都死 你老豆點教仔架。蘇聯解體後。目標轉向中國 吾玩散你 都羅下着數。係近呢幾年 比左陀地美國佬先串 仆你個街毒果沙士果時 宣佈香港為疫區 幾多人比佢攪到入長洲燒炭 咁比毒果玩你覺得冇問題? ...
…………你咁仇美!!…………當然沙士d人自殺係老美做成…………中國冇錯,香港冇錯,統統都是老美的錯……………………陰敬

無用!

天涯審核係統 / 度娘 會食咗你D回覆

PS:親身經歷

留言 9成港人 反對佔中-------->之後捭 審核系統 食咗回覆....

引用:
原帖由 不G道 於 2015-11-28 03:44 AM 發表
無用!

天涯審核係統 / 度娘 會食咗你D回覆

PS:親身經歷

留言 9成港人 反對佔中-------->之後捭 審核系統 食咗回覆....

現在好點。提升:一樓不要用。

咪一樣互��⋯

引用:
原帖由 共富黨 於 2015-11-28 03:30 AM 發表
…………你咁仇美!!…………當然沙士d人自殺係老美做成…………中國冇錯,香港冇錯,統統都是老美的錯……………………陰敬

冇錯
空氣污染地球暖化
全是中國的錯
美國冇錯。。。

引用:
原帖由 共富黨 於 2015-11-28 02:33 AM 發表 …………黎生應佔大數,老美會咁好心俾香港錢??………………純自己意見……………………不喜勿插…………
只怪閣下喺井底一名。

引用:
原帖由 共富黨 於 2015-11-28 02:33 AM 發表

好呀.
咁黎生既錢又係點來的呢?

引用:
原帖由 反共大孽 於 2015-11-28 01:31 AM 發表
這裡的假西,黃絲,廢青,你post一萬句都無用。藍絲的話,唔洗post 啦。中立的好少好少。其實中立,黃絲,藍絲其實大家都心知肚明乜事,講左=無講因為大家都知。

但天涯的大陸人,香港發生乜事真的唔多知,我 ...
傻仔,大陸網上有好多言論自由既限制又超多五毛,你上去埋人哋當多一條毛,人哋更本吾需要你呢條多咗既毛,真正需要既係有別於防火牆以外既真正既信息,

你如果係我哋香港人又應為你自己係香港主流,不如解釋中港足球大戰咁多人噓點解啦,係大陸足總無恥先點香港人反擊,人哋會諗你班自認掙中既死晒去邊?

仲有佔中,點咁多人既?(如果係人哋大陸人問,大陸冇人權公認,你哋香港人有點解吾維護佢然後作為試點反射返內地,你哋有人要求更民主你去反擊佢哋),咁同內地既黨毛五毛有乜分別呀?

所以,好好反省下,講野做野用下腦啦,大陸後生一代吾同以前啦,去雜談睇下五毛都係普遍人既公敵

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2015-11-28 09:03 AM 發表

好呀.
咁黎生既錢又係點來的呢?
傻毛,以前人哋D衫幾好賣呀,而家D蘋果新聞咁多人睇呀?你D白痴好似吾係香港大咁?

記吾記得(佐記)帶皮帶,當時幾流行?我都有買,而家蘋果媒體港台幾受歡迎,請野用下腦啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]