• 瀏覽: 13,102
  • 回覆: 186
https://thestandnews.com/politics/盧凱彤疑被封殺-林二汶宣佈不出席同一音樂節/

支持盧凱彤 支持林二汶 We are Hong Kong 香港勁揪

支持河水不犯井水

支持唔好賺人仔

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2015-11-27 09:37 PM 發表
支持唔好賺人仔
支持大陸人唔好來港買港奶

引用:
原帖由 donotforgivn114 於 2015-11-27 09:35 PM 發表
https://thestandnews.com/politics/%E7%9B%A7%E5%87%B1%E5%BD%A4%E7%96%91%E8%A2%AB%E5%B0%81%E6%AE%BA-%E6%9E%97%E4%BA%8C%E6%B1%B6%E5%AE%A3%E4%BD%88%E4%B8%8D%E5%87%BA%E5%B8%AD%E5%90%8C%E4%B8%80%E9%9F%B3%E6 ...
只有”其他國家”和北韓才會禁止不同立場的人表演

引用:
原帖由 donotforgivn114 於 2015-11-27 09:38 PM 發表

你究竟知唔知,買奶粉個緊張,還是賣奶粉個緊張呀?

引用:
原帖由 donotforgivn114 於 2015-11-27 09:38 PM 發表

支持你剪中國香港特區身份證

引用:
原帖由 TL1607.1A 於 2015-11-27 09:42 PM 發表

只有”其他國家”和北韓才會禁止不同立場的人表演
依家禁止咩?
係歌迷唔買飛喎!

林二蚊除左知佢配腦筋急轉彎的阿樂外,真係唔知佢唱過勿?

佢唔出席,中國樂壇損失勿??

引用:
原帖由 charlir2005 於 2015-11-27 09:45 PM 發表
你究竟知唔知,買奶粉個緊張,還是賣奶粉個緊張呀?

佢知條毛咩,買又唔係佢,賣又唔係佢。

林二蚊係邊個?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2015-11-27 09:47 PM 發表
林二蚊除左知佢配腦筋急轉彎的阿樂外,真係唔知佢唱過勿?

佢唔出席,中國樂壇損失勿??
中國好聲音是旦一個參加者都勁過佢地啦

引用:
原帖由 TL1607.1A 於 2015-11-27 09:42 PM 發表 只有”其他國家”和北韓才會禁止不同立場的人表演
人地無禁止你, 係唔請你啫
你可以試下去深圳火車站賣唱既

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]