• 瀏覽: 5,366
  • 回覆: 62
打河童

引用:
原帖由 路仁 於 2015-10-12 10:07 PM 發表 戰爭的風聲近了
申請入住青山,係一個比較安全嘅方法。

引用:
原帖由 vvoy 於 2015-10-13 12:01 PM 發表 講緊SAM基地呀
056有SAM

地區防護是有需要的

建議政府唔好再比新界原居民丁權起樓啦!香港幾乎冇地起樓啦!⋯⋯
如果政府牽頭,係新界起多啲高層私樓換原居民啲丁屋,比多啲著數原居民,咁多會多出好多土地起樓,順便發展埋個一區經濟⋯⋯

引用:
原帖由 hohehai 於 2015-10-13 12:19 PM 發表
建議政府唔好再比新界原居民丁權起樓啦!香港幾乎冇地起樓啦!⋯⋯
如果政府牽頭,係新界起多啲高層私樓換原居民啲丁屋,比多啲著數原居民,咁多會多出好多土地起樓,順便發展埋個一區 ...
要實用面積700呎喎 ... 每間

你又知?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2015-10-12 07:39 PM 發表

地係大把 環保人士覺得動物住屋問題緊要d 有乜計

見到層次極低嘅人,到而家都唔明點解要保育?我解釋都費事,你安安靜靜過埋下半世啦

引用:
原帖由 andylau2266 於 2015-10-12 06:46 PM 發表
2015-10-12 18:39:11      中央社 台北12日電
最新一期加拿大「漢和防務評論」報導,中共解放軍空軍今年起在香港石崗軍營機場建設地對空飛彈陣地,研判部署1個營、6部HQ6地對空飛彈,估計年底建設完成。漢和月刊披 ...
突然成為空襲目標

引用:
原帖由 tinnit 於 2015-10-12 10:58 PM 發表

一開戰, 香港會好快淪陷, 舊年黃傘革命 D犯民,學生 成班漢奸浮哂面,  你話驚唔驚!
愚笨不自知,喺我眼中,你同清代被地方官魚肉嘅百姓無任何分別

引用:
原帖由 hohehai 於 2015-10-13 12:19 PM 發表
如果政府牽頭,係新界起多啲高層私樓換原居民啲丁屋,比多啲著數原居民,咁多會多出好多土地起樓,順便發展埋個一區 ...
原居民而家都冇地起樓啦

比d愛國人士打飛機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]