• 瀏覽: 15,434
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
http://news.takungpao.com.hk/paper/q/2015/1007/3202911.html
大公報訊】記者冼國強報道:香港大學校務委員會否決任命法律學院前院長陳文敏為副校長後,反對派繼續盲撐陳文敏。一批港大教職員及學生昨日在校園發起黑衣遊行,“佔中”搞手、港大法律系副教授戴耀廷及民主黨前主席楊森亦身在其中。《大公報》記者當場質詢港大學生會會長馮敬恩,是否刻意抽取對己方有利的內容隨意發酵,馮即時語塞,卸責稱“我jot唔曬(筆記)”,場面尷尬。

馮敬恩表現,明顯比歷屆學生會會長差。

你向前,我向後,你向左,我向右。

剔 points 都得啦, 唔係英文水到只聽到反對意見? 定贊成根本無理啊?
引用:
原帖由 turn_right 於 2015-10-7 10:00 AM 發表
http://news.takungpao.com.hk/paper/q/2015/1007/3202911.html
【大公報訊】記者冼國強報道:香港大學校務委員會否決任命法律學院前院長陳文敏為副校長後,反對派繼續盲撐陳文敏。一批港大教職員及學生昨日在校園發 ...

馮同學等收信,好多人爭住請你做25仔

莖陰已經誠信負資產,恐怕連學生會內部都唔信佢,而且佢仲係單非!

反對有政治勢力干預港大自主!

大話精馮同學個耳朵有偏聽問題,不過唔係耳朵有問題,係個腦有問題。記得去睇精神科唔係耳鼻喉科呀。

莖陰誠信已破產

尼次真係欽敬!欽敬!

引用:
原帖由 turn_right 於 2015-10-7 10:00 AM 發表 記者冼國強報道:香港大學校務委員會否決任命法律學院前院長陳文敏為副校長後,反對派繼續盲撐陳文敏。一批港大教職員及學生昨日在校園發起黑衣遊行,“佔中”搞手、港大法律系副教授戴耀廷及民主黨前主席楊森亦身在其中。《大公報》記者當場質詢港大學生會會長馮敬恩,是否刻意抽取對己方有利的內容隨意發酵,馮即時語塞,卸責稱“我jot唔曬(筆記)”,場面尷尬。
馮敬恩表現醜陋, 選擇性發言,不是在彰顯實況

陰莖同學唔做政棍可以學黃子華講棟篤笑
引用:
原帖由 akira006 於 2015-10-7 10:10 AM 發表
尼次真係欽敬!欽敬!

引用:
原帖由 Doremeee 於 2015-10-7 10:11 AM 發表

馮敬恩表現醜陋, 選擇性發言,不是在彰顯實況
此乃傷港泛民基因!

引用:
原帖由 akira006 於 2015-10-7 10:10 AM 發表
尼次真係欽敬!欽敬!
重有係佩服!佩服!

下次用錄音機偷錄嘛

只要自命民主正義, 就可以聲稱有自由做25 咯

呢D咖哩啡,用完即棄。

鍵盤翻頁
左右