• 瀏覽: 70,100
  • 回覆: 450
  • 追帖: 10
+3
港台千禧年代,今日又想煲大小三TsA,去做吳局長!

外國多個國家都有國家級博物館,現在香港也將建故宮博物館了

香港有幸得亞爺愛護,各界鼎力支持,馬會支助,政府不段努力  香港能建立一座國寶級故宮博物館,簡值榮耀之至,相信全港大多數市民都熱切期盼,現在竟然快將變成事實能在香港西九長期欣賞到自己祖國的國家級珍藏品的風采,身邊的親朋講起都開心不已,還能提升香港國際地位帶動旅遊業和經濟,多方面來看都是喜樂盛事....

但港台自由瘋主持就不段反對破壞建故宮博物館,請問那是什麽居心?點解要破滅香港人的夢想?點解?

引用:
原帖由 bq2961t 於 2017-1-9 11:52 PM 發表 外國多個國家都有國家級博物館,現在香港也將建故宮博物館了香港有幸得亞爺愛護,各界鼎力支持,馬會支助,政府不段努力  香港能建立一座國寶級故宮博物館,簡值榮耀之至,相信全港大多數市民都熱 ...
傷港電台主持一聽到唔順耳及唔同立場嘅電話聽眾,就火速說句明白,跟住就收佢地線,但如果和主持同路同一黨人或是自己打手,就不得了啦!比佢地講到盡,有時後報完新聞再發表過都得

漢奸台

反中亂港港台已楊名全港啦;
DJ仲衰, 錄音扮直播, D監制同謀扼錢.

自由瘋成日助曾俊華拉票造勢,還刻意踩住林鄭,何解會大細超得咁離普??

香港電台早晚都煲昨晚警方大會

全日開動輿論機器想用〔特選聽衆〕醜化警察!

香港電台節自「風騷快活人」本來是一個娛樂節目,誰知近年來不知不覺變了帶有政治色彩節目請問有冇人有同感呀?

風騷快活人男主持(曾智豪),成日風風騷騷公器私用,把一個好地地的娛樂節目,變成自己的政見節目,越來越離譜

香港電台女打手又出現了,在自由瘋節目中,約在黃昏5:30pm 現聲,今次把聲扮溫柔李小姐,以為扮下聲,聰明嘅聽眾就認唔出你咩?正垃圾級打手

至在唱衰CY,話CY有陰謀捉佔中狗人組,狗人組由佔中開始都講咗自己要付上法律責任啦!幾時要還?同點還法,與幾時檢控有何分別呢?

唔好再扮聲啦!百家姓打手

https://hkgpao.com/articles/118725 (去片)

香港電台以政府經費營運,港台約章話明要公平對待所有人士,秉持最高新聞專業標準。但實情是這樣的嗎?適逢昨日特首選舉,HKG報留意到一位港台記者,在同一場合上對林鄭月娥及曾俊華的提問,誠邀大家一齊睇睇,看看她是否「公平對待」二人?是政治立場上腦還是冷靜客觀對待新聞事件?港台的報道又何來「秉持最高新聞專業標準」呢?

黃絲大家庭, 港台婆娘記者肆無忌憚!真係黑人憎!

新聞來源連結:
https://hkgpao.com/articles/118725

剛剛在「吹水閒聊」看到的,個大粒瘡,咁都得

[ 本帖最後由 bq2961t 於 2017-4-17 12:33 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

5月22日早上9:20am千禧年代,港台打手化名李小姐又出現,一個星期出幾次,轉吓人都好呀!為UGL事件做CY,真係好煩呀日日開動大氣電波,日做夜做,嘜電台冇人咩?出來出去都係嗰幾件茂俚

引用:
原帖由 Df21d 於 2015-9-17 07:57 PM 發表
對了,這才是公道,你可以支香港電台,我可以有唔同意見,大家透過公平的平台發聲!唔好造馬!

所以民主都是造馬。新聞就是廣告

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]