• 瀏覽: 2,116
  • 回覆: 23
剩話係上水上mtr, 咁係車上 d 人,當然由大陸落來,有條友,好似太空人漫步咁,由車頭方向行去車尾,一邊行,一邊見到坐係到嘅女人,就想伸手去掃佢地個頭,個個怕鬼左佢,但佢完全冇酒味,唔係醉酒!

我好肯定佢食左藥!

引用:
原帖由 glycine 於 2015-8-31 03:31 PM 發表
剩話係上水上mtr, 咁係車上 d 人,當然由大陸落來,有條友,好似太空人漫步咁,由車頭方向行去車尾,一邊行,一邊見到坐係到�女人,就想伸手去掃佢地個頭,個個怕鬼左佢,但佢完全冇酒味,唔係醉酒!

我好肯定佢 ...
前輩是米想講
香港國廢青返中國啪丸
影衰香港國民呀?

引用:
原帖由 glycine 於 2015-8-31 03:31 PM 發表
剩話係上水上mtr, 咁係車上 d 人,當然由大陸落來,有條友,好似太空人漫步咁,由車頭方向行去車尾,一邊行,一邊見到坐係到嘅女人,就想伸手去掃佢地個頭,個個怕鬼左佢,但佢完全冇酒味,唔係醉酒!

我好肯定佢 ...
咁G嬸妳有冇發揮本土精神,挺身而出指責呢位仁兄或報警呢?

上面俾人捉咗就大濟,起碼三,五,七年勞改!!!

多謝實地記者 AUNTIE G 報導.  辛苦晒, 由車頭跟到車尾.

引用:
原帖由 ed_fubes 於 2015-8-31 05:56 PM 發表
多謝實地記者 AUNTIE G 報導.  辛苦晒, 由車頭跟到車尾.
駛乜跟全程,望一卡車廂都已經夠啦!

引用:
原帖由 ken2431 於 2015-8-31 05:13 PM 發表
上面俾人捉咗就大濟,起碼三,五,七年勞改!!!

食左入肚,又未發出來,點捉呀?
仙丹咩?即食即high?

痾到腳軟,食寶X丸?

引用:
原帖由 bobo88yim 於 2015-8-31 06:28 PM 發表

食左入肚,一年內都驗到呀!點捉都得呀..即食梗係即high La,天才!唔通三五個鐘先high咩。做多D資料收集先好出post.....
D人過關,前面 partner見到隻狗,後面條友就即食糖呀!點檢呀?

引用:
原帖由 bobo88yim 於 2015-8-31 07:48 PM 發表

食糖驗尿驗頭髮100%中呀大姐!
捉到有得驗,捉唔到,去邊搵頭髮驗?係咪抆條狗毛驗?

阿G婆返大陸泊青瓜.咁點計先?

泊丸仔?? G婆果然係上世紀既人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]