• 瀏覽: 1,946
  • 回覆: 24
親中港人治港,治到香港人要飲鉛水

中資背景, 衰到冇影.

同意是差了,但不是單方面。反對派也有責任。

我看法是要有一長遠執政理念,目標,延續性政府。問題之一,是沒有政黨政府。

大家都搞批鬥同防止被批鬥. 有鬼人真係做野乜. 搞政治鬥爭果D要負責, 因為支那人搞親政治鬥爭個社會就會係咁.

年底區議會選舉,建制派大勝,踢走反對派!

其實,你飲咗幾廿年鉛水了...

引用:
原帖由 突擊豉油高達 於 2015-8-29 01:02 PM 發表
親中港人治港,治到香港人要飲鉛水
共青團d人,what do u expect?

泛民治港就肯定會四海升平,不過有無O本事上位,怎麼辦?

引用:
原帖由 nikon3230 於 2015-8-29 07:28 PM 發表 同意是差了,但不是單方面。反對派也有責任。我看法是要有一長遠執政理念,目標,延續性政府。問題之一,是沒有政黨政府。http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg
老美咁強大,近十幾年來都差好遠啦!唔通又怪中國、怪中共?香港嘅問題關鍵在於:泛民主派反中亂港,離心離德,爭拗內耗不斷,逢中、逢政府必反,自己搞撕裂社會,又賴政府、賴特首!千方百計阻礙政府施政,全港市民有眼睇嘅!

[ 本帖最後由 華明 於 2015-8-31 05:48 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

講管治, 英國高大陸幾班

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2015-8-31 08:55 AM 發表
講管治, 英國高大陸幾班
英國高大陸幾班的話,點解國力越來越差??

以前日不落國,依家又剩番幾多土地??

英女皇都要見到訪的習大大,點高幾班??

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2015-8-31 08:58 AM 發表

英國高大陸幾班的話,點解國力越來越差??

以前日不落國,依家又剩番幾多土地??

英女皇都要見到訪的習大大,點高幾班??
講緊管治, 唔係講國力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]