• 瀏覽: 6,109
  • 回覆: 101
+6
引用:
原帖由 港是港非 於 2015-7-31 08:31 AM 發表
黃絲屈人唔使本。
人哋有醫學報告,唔係只有文字報告。有驗過醫院外傷,要照X光,有X光圖片俾有關醫生分析,公證醫生習慣,早上一個高級醫生帶一班低級醫生巡房,攞病人病歷研究。一個醫生可以作& ...
班人只會話"我話無事就無事"........

發叔吹水事件,鉛水事件,插水事件。
食花生都飽。^o^

引用:
原帖由 Jeeg 於 2015-7-30 23:38 發表 插水者冇誠信可言, 根本唔配做醫生, 醫管局應該立即將佢除牌!
前提無證據
推論九唔搭八
一字批之曰痞

引用:
原帖由 caledis 於 2015-7-31 12:52 AM 發表

做完戲發覺玩大咗係救傷車上自殘製造傷勢得唔得?
佩服
經典回應

我覺得應該將呢個回應重播再重播

引用:
原帖由 caledis 於 2015-7-31 04:07 發表

事實係當時人都話唔係學生令佢受傷。

https://hk.news.yahoo.com/%E7%9B%A7%E5%AF%B5%E8%8C%82-%E6%B2%92%E8%AA%AA%E9%81%8E%E5%AD%B8%E7%94%9F%E6%8E%A8%E8%87%AA%E5%B7%B1-%E4%B8%8D%E6%98%8E%E7%99%BD%E8%B7 ...
"他重申沒說過事發時有學生推自己"   同 “事實係當時人都話唔係學生令佢受傷".需然我中文差, 不過呢兩句好似意思唔同啵.  當時人話無講過學生推自己,  點解可以理解成  當時人都話唔系學生令自己受傷呢.

樓主夠鐘食藥啦  

好精彩的雙人跳水

引用:
原帖由 ed_fubes 於 2015-7-31 12:36 PM 發表

"他重申沒說過事發時有學生推自己"   同 “事實係當時人都話唔係學生令佢受傷".需然我中文差, 不過呢兩句好似意思唔同啵.  當時人話無講過學生推自己,  點解可以理解成  當時人都話唔系學生令自己受傷 ...
咁學生如何導致佢受傷?無影腳?

引用:
原帖由 caledis 於 2015-7-31 06:35 PM 發表 咁學生如何導致佢受傷?無影腳?
所以一定係上救護車後自殘

醫生自己未食藥。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]