• 瀏覽: 93,095
  • 回覆: 1,530
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 C_K_Chan 於 2015-7-29 05:10 PM 發表
你知否學生問了很多很有理性的問題,校委會都無言以對呀?
我向你提問好多關於上述要你交出既證據, 你都無言以對啦,
我唔明你掂判斷咩叫 "有理性既問題" ,  咩叫無這以對, 咁即係有答你問題, 你唔滿意定係咩都無答啊?
而且係咪答你唔到就代表無考慮你地諗法, 答唔岩聽就要聽你地講.

咁我又想問下啦, 咁陳文敏對D 捐款 來源都無言以對WOR, 咁又代表D 咩 ?

如果你堅持你既講法,
咁請你公開討論你口中很有理性既間題啦.

引用:
原帖由 12345678 於 2015-7-29 05:20 PM 發表

其實班學生問問題是否需要等待開會後呢?
呢D係最基本基本的禮貌

不是基本禮貌,是必須的規矩。 如果連校規港法都不懂,不要說當大學生,連做社會一份子也沒資格。

白LT

全世界又有邊間大學會打壓一個爭取民主的學者,唔比佢做副校呢?(北韓除外)

牛津劍橋呢D世界知名大學,佢地既校長係由學生選出黎既?

引用:
原帖由 C_K_Chan 於 2015-7-29 05:17 PM 發表
校委會或校監狼英都不是老闆,真正老闆係港大市民。
豈不是罪犯去同警察和法官講我是市民老闆就做乜都得? 難道你返去自己大廈佔領大堂開黃賭毒,然後同大廈保安講你是業主老闆就得?

學生是大學股東嗎?
是大學在養你㗎!

全世界都冇大學生可以干預選校長的事?

呢D暴力die學生只是很小數
又講到自己代表全部大學生!?�

引用:
原帖由 C_K_Chan 於 2015-7-29 05:25 PM 發表
全世界又有邊間大學會打壓一個爭取民主的學者,唔比佢做副校呢?(北韓除外)
我都想中六合彩頭獎、點解馬會要打壓我、我都支持民主。

引用:
原帖由 C_K_Chan 於 2015-7-29 05:25 PM 發表
你唔好再係度無限幻想啦.

你以為個個都覺得佢係一個爭取民主既學者?

大把人認為佢係一個搞亂民生既政棍學者咋.

唔好成日以為你地腦入邊諗既就係真理.
世界存在唔同既人唔同既意見, 唔係你諗就一定岩,
其他人就一定錯.

引用:
CHING 原來以為佢做唔到副校係因為爭取民主呀? D 理據咁牽強就唔該摺埋啦~

引用:
我就話是破壞香港搞屎棍又何如?

引用:
原帖由 C_K_Chan 於 2015-7-29 05:25 PM 發表 全世界又有邊間大學會打壓一個爭取民主的學者,唔比佢做副校呢?(北韓除外)
打壓?一定要俾佢做副校?唔俾就係打壓?果然係法律第二

你入得來遲,你的問題我已全答了,包括陳文敏D 捐款問題。自己睇返D上文啦

引用:
原帖由 C_K_Chan 於 2015-7-29 05:25 PM 發表 全世界又有邊間大學會打壓一個爭取民主的學者,唔比佢做副校呢?(北韓除外)
爭取民主就可以做校長
收黑錢,領導能力全不重要的!

呵呵呵…  真的online 無極限?�?�?�

引用:
原帖由 12345678 於 2015-7-29 05:29 PM 發表

我都想中六合彩頭獎、點解馬會要打壓我、我都支持民主。

照班黃衛兵和造反派的歪理,人民是主,我都是香港永久居民,是香港公僕香港政府的老闆主人,豈不是我可以任意去香港政府庫房攞錢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]