• 瀏覽: 24,048
  • 回覆: 346
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 CARROT 於 2015-7-29 01:18 PM 發表

係呀,你本土學雞嚟我地處見工時,咪串下我地呢班讀唔到香港學店既 interviewers 無差用囉,然後返屋企等我地通知

物以類聚,就係排斥你班本土雞,你去佔領旺角訓街喇,我地就係要留學師弟妹,無 ...
給你一個讚!啲井底蛙識條鐵咩!由得佢哋啦!

成班廢青,有書唔讀,攪攪震,希望內地學生可以取代呢班廢青。

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2015-7-28 06:39 PM 發表 https://hk.news.yahoo.com/%E7%B6%B2%E4%B8%8A%E7%BE%A4%E7%B5%84%E6%88%90%E5%93%A1%E5%88%B0%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E7%A4%BA%E5%A8%81-%E6%89%B9%E8%A9%95%E5%A4%A7%E5%AD%B8%E7%94%9F%E8%A1%8C%E7%82%BA%E4%B8%8D%E ...
黑社會不會欺負老弱婦孺的!

附件

scaledBitmap14381569080380.jpg(27.3 KB)

scaledBitmap14381569080381.jpg(51.35 KB)

CY的炒人行為不堪入目.連老愛國都炒... 為什麼不去抗議????????????

愛之深恨之切
見到咁樣質素大學生 唔知笑好定喊好

這班學生浪費納稅人的錢,要求佢地退校還學位給有心讀書的人

引用:
原帖由 CARROT 於 2015-7-29 12:30 PM 發表

唔怕,香港仲有我地嚟班 97年前移民留學外國既大學生撐住,就simply放棄啲本土大學雞.

我自己都只會 referral 加拿大師弟妹去見工,自己interview底下啲junior, 亦會飛走本土學雞,老實講句我其 ...
大家知就算了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]