• 瀏覽: 2,150
  • 回覆: 24
這就是21世紀的西方打做出來的武器化民主。

習近平都示範咗以權犯法

引用:
原帖由 zero20021188 於 2015-7-7 12:09 AM 發表
習近平都示範咗以權犯法
習總可以公然做漢奸,收黑金還成為英雄嗎?李卓人就得,習總反而唔得。

叫雜種為首貪污集團公佈財產先啦,講!

引用:
原帖由 zero20021188 於 2015-7-7 12:22 AM 發表
叫雜種為首貪污集團公佈財產先啦,講!
好一個「講」字!
先不提你對樓主的題目,離題萬丈。
閣下貼2中,講到「習近平都示範咗以權犯法」
點解閣「講」左一啲就唔講落下呀?

咁大個人,講野要有根有據架喎。
我撚閣下唔會係小朋友掛。

交代清楚你貼2講嘅野啦。

引用:
原帖由 tcell 於 2015-7-7 01:39 AM 發表
咁大個人,講野要有根有據架喎。
我撚閣下唔會係小朋友掛。

交代清楚你貼2講嘅野啦。
算吧啦,呢d人唔好同佢拗啦。拗唔贏嘅。

雜種貪污集團有權竊取國家財產,有權可以任意對付異己,有權奴役人民,通通不犯法。
清楚未!

香港立法會都係適宜功能組別一人一票,以免全部選哂政棍變福利社會。各界別議席數目由市場決定。

引用:
原帖由 反共大孽 於 2015-7-7 02:50 AM 發表

算吧啦,呢d人唔好同佢拗啦。拗唔贏嘅。
你同佢講東,佢就同你講西,直頭好似人肉錄音機咁......

同黃色友講道理,真係如泥牛入海.......

引用:
原帖由 zero20021188 於 2015-7-7 03:32 AM 發表
雜種貪污集團有權竊取國家財產,有權可以任意對付異己,有權奴役人民,通通不犯法。
清楚未!
全世界所有國家領袖都有這樣的權,如不滿意,請回火星吧!地球太危險了,不適合你!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2015-7-7 07:55 AM 發表

你同佢講東,佢就同你講西,直頭好似人肉錄音機咁......

同黃色友講道理,真係如泥牛入海.......
算啦,同香港5歲以上拗都永遠拗唔贏。當然亦唔會輸。只有打和。除非男人同女人面對面拗又另計。

引用:
原帖由 反共大孽 於 2015-7-7 10:48 AM 發表

算啦,同香港5歲以上拗都永遠拗唔贏。當然亦唔會輸。只有打和。除非男人同女人面對面拗又另計。
X2

倒不如將雜種改爲犯民更恰當

一個絕壞的民主榜樣。
希臘全國已成為欠債不還的"爛仔國"

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]