• 瀏覽: 4,429
  • 回覆: 56
集體談判,
希臘嗎表演梗囉。

香港真係有希望,有㖽民希望香港扑街呀嗎,白9痴

小孩子鬥嘴

樓主,你們支持了泛民已經十幾二十年了,泛民為你們爭取了什麼?
到最後連普選都是被你們所支持的泛民摧毀了。這麼多年來你們實質得到了什麼?但是被你們支持的泛民就真是得到了很多。
金枝玉葉裏曾經講過一句,製造一個謠言,然後用謠言來迷惑民眾。泛民利用「真假」兩個字謠言來迷惑你們,讓你們跟隨他們否決普選。那麼他們以後就可以繼續為你們爭取普選,當又有普選機會時,只要他們說這是假的,你們又再次跟隨他們否決普選,那麼他們泛民就可以永永遠遠地為你們爭取普選。
最後的結果是你們泛民支持者,忙裏忙外兩頭空。

引用:
原帖由 閒人第8 於 2015-7-7 11:11 PM 發表
香港真係有希望,有㖽民希望香港扑街呀嗎,白9痴

建制狗有過咩貢獻先?

其正一廢青!你哋咁樣叫和平示威?佔邊個比你佔馬路,邊個比你攞鐵馬?police其實算好了。你哋想聽槍聲咩??

引用:
原帖由 七條輝 於 2015-7-4 03:37 PM 發表

如果香港唔係有班瘋警, 使乜著到咁?
好0丁蟹啊!

引用:
原帖由 七條輝 於 2015-7-4 04:49 PM 發表

事實係唔去打劫都會俾人拉囉男屍
事實??? 拉左邊個???

引用:
原帖由 WongManTaks 於 2015-7-4 06:54 PM 發表

建制派只為中共服務, 建制派不是為香港服務.
創科局同焚化爐俾邊個用???
泛民幫雙非, 賓妹, 東南亞人打官師真係幫香港好多....

引用:
原帖由 mark8813 於 2015-7-10 01:46 AM 發表
其正一廢青!你哋咁樣叫和平示威?佔邊個比你佔馬路,邊個比你攞鐵馬?police其實算好了。你哋想聽槍聲咩??

咪講中佢地心聲.....

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2015-7-10 01:03 AM 發表

建制狗有過咩貢獻先?
9.3放多日假算唔算???
泛民執政可能會取消所有向中國獻媚ga假期...
農曆新年, 清明, 端午, 中秋, 重陽...

引用:
原帖由 lonely17 於 2015-7-4 10:09 AM 發表
別的不說, 單是建制狗不斷阻止集體談判權及最高工時立法, 已經足以成為市民公敵!
只有剷除建制,支持泛民,才有希望!
集體談判權及最高工時.對窮鬼有即時幫助
但對社會無乜好處還可能有反校果.正個社會搵錢先對窮鬼有幫助

可惜事實正好相反

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]