• 瀏覽: 6,096
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
政改方案否決後的七一遊行,遊行人數比預期少,主辦者聲稱只有四萬八千人,比去年的五十一萬人銳減九成,而警方估計為一萬九千多人,跌幅也逾八成。

大部份過往參與者今年沒有上街, 主要因為他們一直塭藏對親中陣營的怒火, 已因建制派連串蝦碌, 特衰政府一敗塗地而得到渲洩, 躊躇滿志下, 趁有假期好好享受勝利的喜悅

今年是本土香港人收成的一年, 值得回味!

收成到乜?屎都冇,阿Q精神!

公我嬴,字你輸,冇講錯泛民!

原來有呢刻有3隻狗奴才on-line...

樓主Ultraman好似無Z喔。崇都唔識崇。

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2015-7-3 03:20 PM 發表
原來有呢刻有3隻狗奴才on-line...
冇文化,用奴才一詞之前有冇查下字典?

引用:
原帖由 反共大孽 於 2015-7-3 03:23 PM 發表
樓主Ultraman好似無Z喔。崇都唔識崇。
Ultra一定係Ultraman???
你試吓喺Google打Ultra呢個字睇吓有幾多野出.

古人云:難得糊塗。
泛民如果好似樓主咁諗,日子會好過一的。

癈人出癈貼

奸有奸輸,舊年篤數51萬,今年任佢自己講都係48,即係少咗9成幾人遊行,點兜都死啦
其實心水清睇下今年遊行人數又點會得舊年
1成都冇呢?

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2015-7-3 03:31 PM 發表

Ultra一定係Ultraman???
你試吓喺Google打Ultra呢個字睇吓有幾多野出.
日本人ultra = ultraman,你唔係唔識嘛。日本人は普段ウルトラマンといわないぞ。

垃圾分析,年底區選泛民得票大減,反映建制派不得民心!

引用:
原帖由 廣州富力 於 2015-7-3 05:39 PM 發表
垃圾分析,年底區選泛民得票大減,反映建制派不得民心!

反駁唔到就話垃圾分析, E+D5毛水準真低.

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2015-7-3 03:00 PM 發表 政改方案否決後的七一遊行,遊行人數比預期少,主辦者聲稱只有四萬八千人,比去年的五十一萬人銳減九成,而警方估計為一萬九千多人,跌幅也逾八成。大部份過往參與者今年沒有上街, 主要因為他們一直塭藏對親中陣 ...
可以有咁嘅結論,真係ultra on9

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]