• 瀏覽: 140,196
  • 回覆: 784
  • 追帖: 61
+21
那更加不需擔心,相信背後勢力必要令法案通過,當然不知會用什麼方法令其通過,其實我有個想法會否成班人做戲,到下一次辯論時通過,於20號前正式宣佈運武?

睇美巿仲未出現春江鴨,前晚又托返上萬八。參議會紀綠既然唔係秘密,又黎到關鍵時刻,美國民間都唔相信政府會出軍火俾代理人開戰??
太平靜了,連希臘玩野想破產都被低調處理,照托巿

會唔會再加D不利數據一次過引爆個炸彈,總覺得國際足協主席被炒同應否繼續俾俄佬搞世杯有關

引用:
原帖由 騎士道 於 2015-6-12 06:42 PM 發表
睇美巿仲未出現春江鴨,前晚又托返上萬八。參議會紀綠既然唔係秘密,又黎到關鍵時刻,美國民間都唔相信政府會出軍火俾代理人開戰??
太平靜了,連希臘玩野想破產都被低調處理,照托巿

http://n2.hk/d/images/ ...
無錯,睇參議員議決國防預算情況、股市抬市、匯市和金市都係暴風雨前的寧靜,睇怕宣佈運軍火都一定會遲過六月二十日了,近期惟一看點是債市,資金繼續逃離債市轉持現金。

短期內都係惟有等,等到有新消息我先再上來了。

阿叔你幾個貼都做預言者,有消息都唔使你講,我都知啦!

WORLD WAR ALERT: NATO's "Saber Strike" Could trigger Nuclear War
世界大戰警報: 北約的“馬刀攻擊”可能引發全球核戰

https://youtu.be/rs8-b7Z9P6o

引用:
原帖由 Kev_boy 於 2015-6-12 07:43 PM 發表
會唔會再加D不利數據一次過引爆個炸彈,總覺得國際足協主席被炒同應否繼續俾俄佬搞世杯有關

俄佬果屆一定要係歐洲主辦

就算只用足球因數去睇, 歐陸果堆都應該唔會搶
德國 06 攪過冇得做住
法國...柏天尼仲想做歐協主席的話,  法國唔可以咁洗橫手的
意大利冇錢 球場爛
何況 政府又想同普京改善關係

係得英格蘭想搶

而中東佬果屆, 善霸就已經講到明想搶回來攪

同時我覺得下一個會發生類似情況嘅會係奧委會,2016巴西以經冇得變,2020東京,如果阿爺,俄佬什至歐盟一齊杯葛嘅話紅太陽會好肉酸,什至會殺出情咬金。18年世界盃我覺得會係荷蘭同比利時搞,一來要分散英德法嘅影響力,二來萬一前三者被尾各玩死,時第二梯隊(仲有奧地利,盧森堡)可以補上,西葡上位宜家未喺時候,費高唔玩副主席喺有理由。imf上任主席死因都係一樣,仲要喺自己人裝佢。烏卒卒果邊應該好快有動靜,只不過主流傳媒冇提

http://rthk.hk/rthk/news/expressnews/20150418/news_20150418_55_1092975.htm

美 軍 傘 兵 抵 烏 克 蘭 培 訓 國 民 衞 隊

2015-04-18 HKT 01:50

一架美軍C-130型大力士運輸機在烏克蘭利沃夫機場(路透社)
大 約 300 名 美 軍 傘 兵 抵 達 烏 克 蘭 , 準 備 培 訓 烏 克 蘭 國 民 衞 隊 。
俄 羅 斯 警 告 美 方 此 舉 可 能 嚴 重 破 壞 烏 克 蘭 的 局 勢 , 無 助 解 決 衝 突 。

美 國 軍 方 說 , 來 自 美 軍 第 173 空 降 旅 的 士 兵 抵 達 烏 克 蘭 西 部 的 利 沃 夫 附 近 , 將 用 6 個 月 時 間 , 訓 練 三 個 營 的 烏 克 蘭 國 民 衞 隊 成 員 。

德 、 法 、 俄 和 烏 克 蘭 四 國 外 長 日 前 在 柏 林 會 面 後 發 表 聯 合 聲 明 , 呼 籲 烏 克 蘭 各 方 全 面 執 行 新 明 斯 克 協 議 、 推 動 政 治 解 決 衝 突 的 進 程 。

做戲做全套, 四月派人過去訓綀烏軍用美制武器, 預6個月, 即係十月左右先訓綀完, 咁六七月宣布, 十月前運到都合理

引用:
原帖由 Kev_boy 於 2015-6-13 11:46 AM 發表
同時我覺得下一個會發生類似情況鮋會係奧委會,2016巴西以經冇得變,2020東京,如果阿爺,俄佬什至歐盟一齊杯葛鮋話紅太陽會好肉酸,什至會殺出情咬金。18年世界盃我覺得會係荷蘭同比利時搞,一來要分散英德法鮋影響 ...
純政治陰謀 都要 配合實際情況去睇 ge

歐協同 uefa 都好似話過 如果免得過 就唔會再攪合辦
荷比.....小國攪歐國杯都只係剛剛好 ja
世界盃  d 人流 點受得起

奧地利.... 最多得首都有個似樣球場, 點起得切

盧森堡主辦.....魚腩到咁攪世杯....唔係下化.....你確定你清醒??

滾左波烏攪歐國杯, 佢地攪完奶晒野....
大家經濟都唔掂受唔起

柏天尼知咩事
法國頂完呢屆之後
再下屆想唔用主辦國, 用城市去計

所以不要高估 歐陸國家 對攪世杯的意慾
(除左英格蘭)

uefa 區域仲1個有心有力 有氣氛攪大活動 ge 國家
不過班耶教白鬼 唔會比佢攪

Tony師兄,你預計15號國防預算通過機會大嗎?

師兄講的野,就算發生,都看不到會像師兄說的時間內進行,2015 年就 WWIII,好難相信。政治上講都有排講,唔會咁短時間發展實際戰爭吧?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]