• 瀏覽: 7,394
  • 回覆: 49
預測“中國崩潰”的人士正在被冷落,因為在決策者看來,這些人誤導了美國對華判斷,對美國對 華政策造成負面的影響。

http://m.sohu.com/n/411801481/?_trans_=000115_3w

佢老尾仲有 "中國威脅論” 喎!

雙線發展,無得輸 

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2015-4-24 05:14 PM 發表
佢老尾仲有 "中國威脅論” 喎!

雙線發展,無得輸 
即係賭21點, 買多注保險.

如果用切J打賭中國爆煲是否成真,城邦建國L唔知要切幾多條

引用:
原帖由 長春二子 於 2015-4-24 05:20 PM 發表

即係賭21點, 買多注保險.
總之開中的話,就可以派代表出去攞威 

日日吊大陸,大陸一日比一日強

“中國崩潰論” vs "中國威脅論” 買大細,買定離手啊

這是美國911計劃
殺伊朗 再肢解中俄
本可成真
普京翻生俄羅斯
中俄伊朗聯手 世界變
今天是能否? 中俄伊朗三分全球?

引用:
原帖由 Iri 於 2015-4-24 06:41 PM 發表
這是美國911計劃
殺伊朗 再肢解中俄
本可成真
普京翻生俄羅斯
中俄伊朗聯手 世界變
今天是能否? 中俄伊朗三分全球?
西方勢力核心新一代好明顯係冇能力, 接唔到棒
過去五年差唔多步步棋都行錯, 仲錯得好明顯, 都唔知係咪比人入左

引用:
原帖由 gizer 於 2015-4-24 06:38 PM 發表
“中國崩潰論” vs "中國威脅論” 買大細,買定離手啊
糞青重注買晒兩邊,但一定開圍骰

引用:
原帖由 長春二子 於 2015-4-24 05:20 PM 發表 即係賭21點, 買多注保險.
即係買大小,大小都買以為穩倍,點知開圍骰

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2015-4-25 01:40 AM 發表
圍骰莊家通殺!!!

比中國通殺我買圍骰架,阿爺認住我呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]