• 瀏覽: 9,833
  • 回覆: 224
除左議員加薪自肥會被泛氓極速通過, 其它真係唔覺有咩唔被泛氓否決或者拉布

李柱銘收錢喇!

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2015-4-18 01:56 PM 發表
李大撞, 可否用三百字簡介一下, 退讓過啲乜
已經退讓過了....當日佔X時,唔第一時間衝出來瞓街,已經是退讓了....
在最後一天清場時, 坐開啲,無阻警察清場,已經是退讓了....
事後被傳喚到警署被拘捕時, 無著草,已經是退讓了...
任由班學生放血...已經是退讓了..
....重有...

回歸前民主派做過d乜?

可以唔停去
爭取2012, 2017, 2022...2046普選

引用:
原帖由 donotforgive70 於 2015-4-18 12:22 PM 發表
政制及內地事務局局長譚志源今早表明,下周三(22日)政府將於立法會公佈政改方案。民主黨創黨主席、前基本法草委李柱銘在電台節目表示,民主派回歸以來,在政改問題上已一再退讓,「為何要民主派再退讓?」他強調民主 ...
呢班牛鬼蛇神日日搞破壞叫退讓!?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2015-4-18 03:17 PM 發表

呢班牛鬼蛇神日日搞破壞叫退讓!?

都好撚樣㗎喇....SORRY,係忍讓...
用下蕉,蛋,紙錢咁咋...

引用:
原帖由 D7689` 於 2015-4-18 03:14 PM 發表

敢你認為回歸前應該做d乜?
訓街爭取居英權,比驚中國的人一個選擇

點解唔快0的去見華叔........

有一再退讓嗎?我唔覺囉!
最好咪原地踏步囉,反正個「投票率」都不足 5成,跟本大多數香港市民都是政治冷感,有普選沒普選都沒關系,最緊要股市暢旺有得炒!

diu 一個中國人跑去外國國會要求干預自己國家,不是漢奸是什麼! 泛民有回歸前後到現在到底爭取到什麼?還是一幫老cf 佔位置,不肯交棒,連他們唾棄的民建聯都已經換了3屆主席,越來越年輕.

唔係你退讓,
而係民主派根本唔肯做實事,
所以先越見失守,越站唔住腳!

鬼叫你老闆內裏目標其實係「破壞」香港咩!
多做實事你驚會無人支持?
你老闆唔比你做啲對香港有建設性嘅嘢啫~
若果唔係?!
有幸遇着啲咁戇鳩嘅政府,
你根本晨早贏撚晒啦!

「又要殺人又要得到稱讚」
真係當香港人傻嘅咩~

[ 本帖最後由 佛口蛇心十一 於 2015-4-18 07:12 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]