• 瀏覽: 5,234
  • 回覆: 61
突然想起七位鋤奸勇警
現況如何了?
復職未?
有無支援行動?
如果要捐助
朕出一千蚊

是米ar。。

雖然7警的行為令我大快, 因個人覺得曾PK 真的抵打, 而且是打得小. 但法律上他們都是犯罪, 因此入罪的應該的, 因為他們真的有打人, 雖然被打者抵打, 但犯法就是犯法, 不可改成什麼義舉. 如果支持警察但不分是非, 和泛民佔中者及狗法官們有什麼分別?

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2015-4-14 08:43 PM 發表
雖然7警的行為令我大快, 因個人覺得曾PK 真的抵打, 而且是打得小. 但法律上他們都是犯罪, 因此入罪的應該的, 因為他們真的有打人, 雖然被打者抵打, 但犯法就是犯法, 不可改成什麼義舉. 如果支持警察但不分是非, 和泛 ...
七勇警現況如何?
上左庭未?
判罪了嗎?

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2015-4-14 19:08 發表
突然想起七位鋤奸勇警
現況如何了?
復職未?
有無支援行動?
如果要捐助
朕出一千蚊

是米ar。。

跟住陛下!我都一千。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2015-4-14 07:08 PM 發表
突然想起七位鋤奸勇警
現況如何了?
復職未?
有無支援行動?
如果要捐助
朕出一千蚊

是米ar。。

唔話你知......
判得重,好多人會傷心,
判得輕,黃絲又會發嬌嗔!

如果隻癲狗唔出庭..
可能會終止審訊..
不過..如果終止審訊..
之後可能會有紀律委員會

好多藍絲捐錢支助,宜家包咗團走日本玩緊

等坐

特區政府唔會起訴佢地呢D打人既人架啦

曾健超都唔出黎認人

引用:
原帖由 40cents 於 2015-4-14 09:37 PM 發表
暗角動私刑
法律上始終不能接受
無人影到一件事
被人影到
如果不獲檢控
政治上好難讓人接受

當然
入不入罪
又是另一回事
咁香港咪終於可以同大陸「融合」囉!公安周街打人是常識吧!

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2015-4-14 08:43 PM 發表
雖然7警的行為令我大快, 因個人覺得曾PK 真的抵打, 而且是打得小. 但法律上他們都是犯罪, 因此入罪的應該的, 因為他們真的有打人, 雖然被打者抵打, 但犯法就是犯法, 不可改成什麼義舉. 如果支持警察但不分是非, 和泛 ...
我始終都認為像俄羅斯全面支持普京一樣, 走向專政, 成立秘密警察, 打壓異見份子, 才是最理想的

很支持7警打曾健超..

基於法治..
必定..已經交由法庭處理..
不過..條癲狗未必夠蛋出庭..我古..
(原因..大家刀懂的)
由法庭宣佈無罪..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]