• 瀏覽: 15,826
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=455193

NOW有牌, CABLE冇牌...
李嘉誠...係唔同D

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
我一開頭以為香港電視

引用:
原帖由 ki225 於 2015-4-1 07:01 PM 發表
我一開頭以為香港電視
冇錯係香港電視喎

樓主,乜你唔知李X街反共反梁架咩?
信報,鬧台,全部都係同政府作對既......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2015-4-1 07:04 PM 發表
樓主,乜你唔知李X街反共反梁架咩?
信報,鬧台,全部都係同政府作對既......
拿拿拿~誠哥冇反梁呀~佢唔支持689咋

逐個黎啦!香港一下子容納唔到咁多新電台!本來冇選擇嘅觀眾一下子太多選擇會患上選擇困難症

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2015-4-1 07:05 PM 發表

你知唔知鬧台邊個做主席架...

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2015-4-1 07:06 PM 發表

你知唔知鬧台邊個做主席架...
小小超反共反梁咩?

其實我唔明點解亞視唔續牌先可以放個牌出黎俾第二個

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2015-4-1 07:05 PM 發表

我淨係記得NOW直播記者用鋁梯襲警,然後NOW新聞剪輯後播出話冇... 真係唔係反派?

暗道陳倉聽過未
Now 冇牌  同 tvb 係友台~

有牌,又另講

平心而論
NOW搞左咁耐電視
佢又有錢
比佢係最正路

引用:
原帖由 allu 於 2015-4-1 07:07 PM 發表
其實我唔明點解亞視唔續牌先可以放個牌出黎俾第二個
之前原則性發牌,其實即係會發牌架啦,不過有好多準備工作例如每個地區接收訊號測試、節目製作等等。
應該係NOW做得快D所以比左NOW先,亦有D因數係冇左亞視所以推新台快D出

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]