• 瀏覽: 34,639
  • 回覆: 534
應該河童食屎先啱噃!

只識示威學生有乜貢獻唔使人地講,廢物一班連一毫子都未賺過!黃之鋒就係呢類低等生物!
引用:
原帖由 donotforgive65 於 2015-3-29 05:40 PM 發表
星島新聞集團主席何柱國昨晚公開批評反水貨客的示威者是「人渣」,指如把香港將來放在這些年青人上是錯誤的,又指學生對社會沒有貢獻「靠別人養」。學民思潮召集人黃之鋒凌晨在其facebook回應何柱國,「你可質疑我對 ...

引用:
原帖由 donotforgive65 於 2015-3-29 05:40 PM 發表
星島新聞集團主席何柱國昨晚公開批評反水貨客的示威者是「人渣」,指如把香港將來放在這些年青人上是錯誤的,又指學生對社會沒有貢獻「靠別人養」。學民思潮召集人黃之鋒凌晨在其facebook回應何柱國,「你可質疑我對 ...
人地講野都唔俾,獨裁到呢!

點都好過班低等生物示威學生
引用:
原帖由 Baymax` 於 2015-3-29 05:44 PM 發表
何國柱仲衰過王晶

黃先生,何先生的話沒有指全港,反而你代表了他們

一個企業老闆都冇資格出黎表達意見既咩, 依d又係乜野言論自由

好心學淫智障黃痴瘋唔好拉晒全香港學生落水喇... 何生只是批評你同一眾垃圾暴民學棍而已... 唔好扮晒學生代表喇... 你唔代表全港學生, 你只是代表罪犯暴民學棍同成績垃圾的廢料而已... 唔係因為擺街站呃了咁多捐款, OU都冇錢讀啊... 還好意思講什麼貢獻啊... 貢獻個籌款箱來呃錢嗎... 學晒工棍李呃人D賤格技倆啊...

"自己在讀書上沒用納稅人的一分一毫"

無L賴到丫 吊你.

你d錢梗係唔係納稅人架啦, 係來自籌款箱丫嘛.

咁咪即係認同左何生講果句靠人養囉!佢點讀大學架?中文理解水平咁既?靠人養可以係政府又可係屋企人,靠屋企人果d重要諗下屋企人有冇問政府拎津貼

所以o係自己聲大夾惡既時候唔該諗下自己食邊住邊,冇左香港政府,睇下你重夠唔夠膽咁臭串

[ 本帖最後由 latias 於 2015-3-29 05:51 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

仍受毒果的分化?
其他報紙冇寫何柱國批評全港學生噃!
何只是勸痴風讀好D書乍!
每日一毒果,
智慧都低咗!

引用:
....你用行人路...公共交通...道路...好多野都係納稅人錢....點解黃生可以同人講佢冇用納稅人錢 ? 佢平時飛返學 ?.... 你用警察服務, 你印出黎出世紙/身份証, 所有野都同稅有關.....

引用:
學生靠別人養...
這句真係冇錯 wow, 唔通而家的學生可以自給自足咁利害?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]