• 瀏覽: 10,888
  • 回覆: 74
香港全民皆兵與解放軍巷戰到最后一個人?樓主太天真了!

到時香港大多數人會跟我一樣站在老解一方,寧死與港獨廢青戰至最後一分鐘!

引用:
原帖由 威老利 於 2015-3-28 01:37 AM 發表 香港全民皆兵與解放軍巷戰到最后一個人?樓主太天真了!到時香港大多數人會跟我一樣站在老解一方,寧死與港獨廢青戰至最後一分鐘!
戰至最後一分鐘?
我驚班廢青都係得幾分鐘貨仔

引用:
原帖由 angux123123 於 2015-3-28 01:44 AM 發表
戰至最後一分鐘?
我驚班廢青都係得幾分鐘貨仔

班「義士」戰鬥幾耐有以下幾個重要因素:

1)佢地帶左幾多菲傭印傭上戰場
2)有冇冷氣
3)準吾準時放飯
4)可吾可以吾射個頭同個身,因為痛痛

把香港和內地放在對立面本身就是偽命題

港獨人士有幾人?有幾多資金?靠港大學生賣毒品賺錢夠咩?

方天夜譚��用咩武器同解記打?

激進派武裝叛變宣布獨立,香港全民皆兵與解放軍巷戰到最后一個人
Sorry 我真系忍唔到笑。
記住買定多d樽裝水,打仗無東江水飲 同食定多d漢燒同壽司,打仗無得食

引用:
原帖由 草泥瑪草泥瑪個B 於 2015-3-28 03:58 AM 發表
方天夜譚��用咩武器同解記打?

用keyboard 打

搞到香港樓價大跌!
這班搞事份子,會給班有樓人士打番轉頭!

根本全港市民想殺死果幾位儍仔!

但為專重法律才沒這樣做!

但有一個效果,見到少數內地人不但沒支持反對他們的港人,反而籍此事件抽水辱罵全香港人引發罵戰

將領導努力把香港收回並叫中港齊心的努力打破
來到這版大都是中港愛國者
有時大家看法少許不同但大方向一致愛國

這是好事因可引發討論

在這版以外的確網上亦有少量港人挑釁
他們好可能是那極少數壞分子,
敬請大家開囗罵時要中正對象
別中他們的反間計成為他們的棋子

個班人
一有風吹草動就會走入外領

我覺得唔會全民皆兵囉,好似我呢d上有高堂下有妻房的都會去避戰禍囉

香港有何本錢獨立?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]