• 瀏覽: 50,485
  • 回覆: 273
  • 追帖: 1
山寨PANDORA ,我係你女友都嬲呀

http://news.sina.com.hk/news/20150304/-1906-3634735/1.html
丹麥首飾品牌PANDORA近年風靡不少女性,有港男自製「山寨PANDORA」手鏈送給女友,氣得她鬧分手。有潮人指品牌價錢大眾化,受80、90後熱捧。學者指品牌擊中用家情感,豐富了產品價值。前日有港男在網上帖文,指女友生日想收到PANDORA手鏈,他以銅圈及螺絲圈DIY。

老老實實, 真野同山寨版真係差得太遠

Good !!

pandora已經係朱義盛黎
仲要假既pandora,都幾冇誠意架啵

引用:
原帖由 艾朗‧藍斯 於 2015-3-4 12:16 PM 發表
真正城邦國出產,雖然零件都係大陸造。

引用:
原帖由 艾朗‧藍斯 於 2015-3-4 12:16 PM 發表
x 2

引用:
原帖由 alexchan141208 於 2015-3-4 12:12 PM 發表
山寨PANDORA ,我係你女友都嬲呀

http://news.sina.com.hk/news/20150304/-1906-3634735/1.html
丹麥首飾品牌PANDORA近年風靡不少女性,有港男自製「山寨PANDORA」手鏈送給女友,氣得她鬧分手。有潮人指品 ...
兩人都唔抵幫 , 男既孤寒女既物質

引用:
原帖由 masa.tse09 於 2015-3-4 12:21 PM 發表
高尚港人就係幫襯呢啲外國貨都唔肯幫襯朱義成

餓死朱義成人地執笠又話咩唔捨得咩集體回憶, 實情係趁人執笠人氣旺去打卡趁墟
見過 pandora 未呀同志

引用:
原帖由 masa.tse09 於 2015-3-4 12:25 PM 發表

有冇幫襯朱義成啊 ching??
無, 不過開業時收左1條禮物

已經同pandora, or同山唔山寨無關,
而係條鏈本身既問題....
極其量只能說是創意無限....
但很可惜這個"design"真的紅嚇人....
除非收禮人係鐵線/鑼絲發燒友...
唔係我真係諗唔到有咩人會收條咁ge 野

有盛意, 有創意,  只是愛意不夠.  所以分手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]