• 瀏覽: 61,630
  • 回覆: 649
  • 追帖: 3
碗面7蚊成本都送唔起?

引用:
原帖由 andy1225 於 2015-2-27 03:18 PM 發表 好心D人啦。你黎睇佢演唱會係為左聽佢唱歌定係因有着數啊?其實走去投訴果啲人先係cheap啊
下,投訴都叫cheap ?咁開口講有得而唔係條友叫咩?

孤狗寒又要扮大豪客

人地專登去食佢一碗麵,比面佢又幫佢宣傳,乜野叫乘興而來敗興而返?
引用:
原帖由 andy1225 於 2015-2-27 03:18 PM 發表
好心D人啦。你黎睇佢演唱會係為左聽佢唱歌定係因有着數啊?
其實走去投訴果啲人先係cheap啊

口快快,做吾到吾好亂應承,你吾話送D歌迷都無野格。何必要設限,人家至少會叫杯野飲或者菜,真的太少家了,千年道行一朝喪

我初四睇,明明説憑票尾可換一碗雲吞麵,無任何附帶條件,我都預了俾人投訴,今次譚校長要補獲喇!

香港人咁小家架!有得送又好無得送又好都無計到你錢, 即係叫人下次唔好搞優惠囉

引用:
原帖由 andy1225 於 2015-2-27 03:18 PM 發表 好心D人啦。你黎睇佢演唱會係為左聽佢唱歌定係因有着數啊?其實走去投訴果啲人先係cheap啊
係佢自己口痕的,冇人揾佢着數,佢講得出,但做唔到呢!投訴佢都係為啖氣啫,你估為咗斕鬼麵咩!

煮吾設甘多麵可以考慮折現,橫掂過年當封利是俾歌迷

咁佢講錯, 佢的伙記唔知當然即時做唔到啦
引用:
原帖由 ken2431 於 2015-2-27 15:25 發表
係佢自己口痕的,冇人揾佢著數,佢講得出,但做唔到呢!投訴佢都係為啖氣啫,你估為咗斕鬼麵咩!

所以真係唔做唔錯, 無優惠就無投訴

引用:
原帖由 kee1203 於 2015-2-27 03:20 PM 發表
食滿100蚊已飽飽啦,仲貪碗麵做乜?你留番自已啦
heart water clear

一百生意送碗麵即係連水尾都要賺埋歌迷,有乜理由唔「興」?
引用:
原帖由 bonod 於 2015-2-27 03:29 PM 發表
所以真係唔做唔錯, 無優惠就無投訴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]