• 瀏覽: 62,121
  • 回覆: 610
  • 追帖: 2
要保護海鮮

懷疑係走私海鮮,要買黎試下味

行動代號係Seafood 龜

支持警察!

引用:
原帖由 pigc 於 2015-2-26 11:39 AM 發表
警察著制服係食飯時間去食飯都合法啦,買埋餸又唔得?

著制服去食飯當然冇問題, 食完飯仲有時間, 咁去麻雀館打番兩舖得唔得?

香港人真係麻撚煩 !當你見到警察有賊唔去追先吊都未遲啦 !!

唔洗你教差人做野
追唔追佢地有專業判斷

引用:
原帖由 pc102030p 於 2015-2-26 10:48 AM 發表

有人投訴阻街....要拎D海鮮返去做証據@@??

大家真係覺得呢段內容合理??
平時投訴藥房/大排檔阻街....又唔洗拎D証據返去??
五毛老作當人白痴

食飯有什麼問題?
你翻工食飯就可以,警察都是人

毒果?!…我睇你老mo呀

香港警察們, 請大家醒定D, 因佔中後, 你們已成眾矢之的, 你們的一舉一動, 都會成為一班別有用心的監視的目標, 以作打擊政府工具, 希望你們慎言慎行, 請不要令我們一群支持你們的人士失望!
引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2015-2-26 09:52 AM 發表

傍晚6時許,有市民於旺角奶路臣街街市內,發現兩名軍裝警員在一間海鮮檔買餸,其間有人問「警察可以著制服買餸嘅咩」,惟警員未有理會。社運人士嚴敏華當時剛巧亦在場目睹,她指看到兩 ...

引用:
原帖由 297 於 26-2-2015 10:15 發表 咁可能係佢地食飯時間去買. 咁都唔得? 而家香港人真係麻L煩. 咩都睇唔順眼.
係魚檔買乜嘢飯

黃屍睇警察唔順眼, 黃屍大哂, 唯我獨專

引用:
原帖由 TIM753951 於 2015-2-26 11:54 AM 發表
食飯有什麼問題?
你翻工食飯就可以,警察都是人
識唔識字? 標題講買海鮮, 唔係講差人食飯, 唔好混淆視聽

如果警隊指引係容許咁做的話跟本大家就會成日見到警察喺街市買餸啦。

所以好明顯係唔容計啦

引用:
原帖由 zqung 於 2015-2-26 12:03 PM 發表
黃屍睇警察唔順眼, 黃屍大哂, 唯我獨專
不如你話生果報老作, 相中人係黃絲人士假扮

藍屍歹選擇性失明, 當然乜都睇唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]