• 瀏覽: 324,527
  • 回覆: 993
  • 追帖: 5
+10
可以考慮。新聞版需要有更多人去進行理性的討論。

DEL....

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2015-2-26 04:40 PM 發表
喂!!大少奶連藍屍肥私煙都吊到七彩....仲乜吾吊得黃屍犯民???http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
幫理不幫親,大少奶最公道,我Like!

要求嚴管!

甘你想點呀???
引用:
原帖由 6+8+9=23 於 2015-3-1 07:23 PM 發表 我唔like

多謝六十四....

題外話:
勞煩阿佛頭轉告俾超版癖大哥知...系數月前大少奶曾經為我姐既癌病入癌版取一些資訊...系度衷心多謝癌版大部份師兄姐提供既方法....無法了...我姐同我姐夫系一個讀飽書既人...佢地偏信西醫...而我偏信食療同中醫...大少奶真系好擔心我姐體子能否承擔果d以毒供毒既方法...唯有入去癌版求教...我姐已完成哂所有西醫方法治癌療程..系度特別多謝四大皆空師兄...系癌版果段日子幸得佢同另三數位師兄陪伴左右...等大少奶冇甘孤單.....

今日提呢樣野...系希望癖大哥同系癌版既版主留意...系癌版有人系果度承機推售未經衛生署註冊既抗癌標靶藥...呢d藥對一個身患癌症既病人系可大可小....希望大家注意....

仲系新正頭....系度真系衷心祝大家身體健康...無病無痛......
引用:
原帖由 SixtyFour 於 2015-3-1 06:17 PM 發表 幫理不幫親,大少奶最公道,我Like!

可唔可以將啲粗口字句自動變做XZY呀. 看文章見到啲咁既字眼, 好令人反感同不安呀.

完全不明白板主執法標準
點解好多人開口埋口黃屍假西廢青又粗口又又侮辱甚至相片帶侮辱成分又無事又唔ban
我講句賤畜就要warning?

強烈要求嚴管!

外出公幹多日回港,大家談成怎樣了?

引用:
原帖由 daircs2005 於 2015-3-5 09:11 PM 發表
外出公幹多日回港,大家談成怎樣了?
治亂世,用重典。

「法者憲令著於官府,刑罰必於民心」,使民知所遵循。

「法不阿貴,繩不撓曲。法之所加,智者弗能辭,勇者弗敢爭。刑過不避大臣,賞善不遺匹夫。」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]