• 瀏覽: 324,530
  • 回覆: 993
  • 追帖: 5
+10
引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 06:28 PM 發表

樓主講到明係部份人,請睇清楚
佢話「民主派多數人只擅亂罵」!大家心裏有數,好明顯係與事實不符!

ching們不用爭抝  版主開這帖目的應是集思廣益 希望怎樣可使新聞區回復理性討論

引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 06:32 PM 發表

係講亂罵會員呀
你自己去睇下日日鬧人廢青,甚至用香港未來靠廢青做網名,版主甚少處理!咁樣叫做公平?

引用:
原帖由 wunchau 於 2015-2-20 06:35 PM 發表
ching們不用爭抝  版主開這帖目的應是集思廣益 希望怎樣可使新聞區回復理性討論

要恢復理性,果個主持公道果個人首先要摒除偏見先啦!

引用:
原帖由 SixtyFour 於 2015-2-20 06:31 PM 發表 佢話「民主派多數人只擅亂罵」!大家心裏有數,好明顯係與事實不符!
係香討八成以上積極回帖是建制派 保皇黨 左派 藍屍 輿五毛。

而剩一成積極回帖的泛民 民主派 黃絲帶 本土派 港獨 城邦論 進步民主 美分 等等

而當中如佛頭所説民主亂搞
佔這一成回帖大約是一半左右 這就是佛頭所民主派大多亂搞的。(笑)

引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 06:31 PM 發表

你口中嘅藍屍(你已侮辱異見會員)有幾何係會辱罵會員,但泛民支持者就經常辱罵會員
佢地鬧人就無管束,反而話民主派罵人帖係大多數,咁樣係偏袒!還說甚麼集思廣益扮公正?

十年前的年輕人現在已變成老餅,他們的思想也會變得固執和偏激,論壇老化已無可避免!

引用:
原帖由 打雜b 於 2015-2-20 06:43 PM 發表

係香討八成以上積極回帖是建制派 保皇黨 左派 藍屍 輿五毛。

而剩一成積極回帖的泛民 民主派 黃絲帶 本土派 港獨 城邦論 進步民主 美分 等等

而當中如佛頭所説民主亂搞
佔這一成回帖大約 ...
呢個係咪可以接受的理由去不處理鬧人廢青港燦帖?

引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 06:45 PM 發表

鬧嘅對象並唔係會員而係佔中、鳩烏人士(即係時事人物),係合理嘅討論時事範圍,如果咁都要理,咁就同高登一樣打壓反佔中、鳩烏嘅會員,變成一言堂

我覺得閣下可能係女性(若我估錯,我先在此致 ...
一開帖或者一回帖就廢青前廢青後,唔通佢地係鬧空氣?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]