• 瀏覽: 3,681
  • 回覆: 39
余若薇,陳方安生力抗國民教育,開始時不成氣候,後來同蘋果日報一齊捧紅公民黨員個仔黃之鋒為首嘅學民思潮,以反中國,政府為主,口號話國民教育洗腦,事實係佢地洗班頭腦不清,有反叛性格嘅年青人腦 ,

班年青人以為自己係社會先鋒,逢政府嘅野都反,佢地根本唔明,蘋果日報同泛民為反而反先有市場 ,

青年人投入過度,入哂黑名單,環時曾經警告,佢地會成為醜陋印記,
而家清楚不過,全部學民思潮分子無論有無出來攪過事,入哂黑名單,無得返內地,回鄉證取消,

這批年青人成為醜陋印記嘅象徵人物,
從此無得返大陸,唔知幾時先解封,

成為泛民一族無回鄉證,不被承認為中國國民一分子,(內地辦任何事都睇回鄉證,差不多同內地身份證同樣功能),

呢班年青人被泛民自私的行為害死,黃之鋒呢個有泛民保護同力捧嘅風頭躉當然無問題,
其他年青人只有犧牲,泛民正一害人精,

政治從來都只講利益,無情無義。

求政治人,對方只看你有無利用價值。當你利用價值已完,就視你如廢物。

政治殘酷無情,無論大人、年青人都不宜沾手。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2015-1-25 04:39 PM 發表
政治從來都只講利益,無情無義。

求政治人,對方只看你有無利用價值。當你利用價值已完,就視你如廢物。

政治殘酷無情,無論大人、年青人都不宜沾手。
學民思潮班年青人,前途係咁先,

只怪自己無腦,被泛民洗腦成功,做爛頭卒,犠牲了.

有個女學民讀的學科要返大陸修讀先可以畢業,而家無得返,

玩完.

學文吸納的都是反國家人士,

甘咪幫左國安局去尋找呢D人

唔淮他們入境!

引用:
原帖由 pinatubo 於 2015-1-25 09:11 PM 發表
學文吸納的都是反國家人士,

甘咪幫左國安局去尋找呢D人

唔淮他們入境!

真是引蛇出洞

犯氓與毒果=漢奸演潑婦,表情真豐富。
黃絲與學氓=邏輯總欠奉,思想似孩童。

引用:
原帖由 流星思捷 於 2015-1-26 02:35 PM 發表
學文真係細路仔黎架
人稱之為黃小兵 Jr 呀!

引用:
原帖由 流星思捷 於 2015-1-26 02:35 PM 發表
學文真係細路仔黎架
人稱之為黃小兵 Jr 呀!

香港有好多青年人愛國愛港,佢地默默地為自己嘅目標和香港嘅未來努力拼博,勤奮工作,而且取得一定嘅成績,我地唔好忽略佢地!唔好只見到上街佔中嗰幾個青年人,當成咗係香港嘅全部青年人?

香港第一內患漢奸傷學加犯民!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]