• 瀏覽: 1,517
  • 回覆: 17
NAS, MyCloud也算是技術嗎?
不過是Linux + Samba, 是什麼技術可言?簡直笑話。

引用:
原帖由 豬仔包無豬仔 於 2014-12-21 10:56 AM 發表 你那裡畢業? 北大定清華?
唔使北京清華,香港中學生都知佢地唔係咩高科技啦

引用:
原帖由 豬仔包無豬仔 於 2014-12-21 11:54 發表
資料保護每年有幾多博士去研究?

要資料有足夠保障去對抗駭客係中學生眼中的確easy, 因為中學生程度係咁上下

五毛我看程度大概比中學生高不了多少.
兩下就搞轉移視線…

引用:
原帖由 豬仔包無豬仔 於 2014-12-21 10:56 發表
你那裡畢業? 北大定清華?
不可以是麻省理工嗎?

引用:
原帖由 豬仔包無豬仔 於 2014-12-21 12:26 發表
原來你唔明我講乜, 難怪中學程度
我當然係唔明你講乜
因為你將幾樣大纜都絞唔埋既野堆埋一齊講

北大?清華?
哈哈,network storage駛唔駛北大同清華呀?
樓主讀多D書對你有好處架。

引用:
原帖由 豬仔包無豬仔 於 2014-12-21 01:31 PM 發表
你連文章講乜都未知
算吧啦你

引用:
原帖由 豬仔包無豬仔 於 2014-12-21 01:41 PM 發表
人地係講緊軟體研發, 雲端裝置涉及資料保護和加密等問題
是很複雜的計算機科學, 北大清華之流應該有點認知, 所以我才問你是否北大清華

但你卻什麼都不知道.
我尊重你對科學的重視。
但我想指出的是你所講述的雲端、資料保護、加密。這些不屬於高科技領域。你所討論的這些連北韓科技都能及。請你google一下有關linux, samba一類吧,如果你不信不要緊,找些懂hardware的人將WD硬件下載回電腦看看當中是否linux+samba.如果你喜歡科技,看多些linux的雜誌,少看些好萊塢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]