• 瀏覽: 10,315
  • 回覆: 143
暴動=自取滅亡

爛屍帶

引用:
原帖由 wannersam 於 2014-11-29 04:20 PM 發表 23條立法拉曬班政棍黃屍

引用:
原帖由 香港滅亡靠廢青 於 2014-11-29 03:48 PM 發表
【on.cc東網專訊】 公務員事務局前局長王永平出席一講座時表示,佔領行動是世代之爭,反映年青人不甘於接受現實,更不排除香港未來兩年,會因佔領行動而出現暴動,但長遠而言,在香港社會經歷如此大的衝突及不穩定後 ...
又昆人
真係出事更加唔會放俾你先啱

引用:
原帖由 香港滅亡靠廢青 於 2014-11-29 03:48 PM 發表
【on.cc東網專訊】 公務員事務局前局長王永平出席一講座時表示,佔領行動是世代之爭,反映年青人不甘於接受現實,更不排除香港未來兩年,會因佔領行動而出現暴動,但長遠而言,在香港社會經歷如此大的衝突及不穩定後 ...
好多港英留下的紅皮白心高官,在任時埋下計時炸彈,如今又不斷出來煽風點火。

加重刑罰,冇辦法
一糸政府免費供廢召妓

請中央及特區政府立即宣佈永久擱置政制改革,並以行政指令為23條立法,恢復各級議會委任議席,逐步削減直選議席,長遠改為全面委任議席,使特區政府所有法案都獲得通過,讓特區政府施政更暢順。

公務員事務局長,想佢有乜建樹?
引用:
原帖由 拜仁 於 2014-11-29 03:55 PM 發表
王永平唔該唔好火上加油啦,你好似成日都想政府衰咁嘅?
當日你做官時又唔覺你有乜見樹WOR

引用:
原帖由 payday 於 2014-11-29 03:54 PM 發表
政府執迷不悟,廢青起義推翻政權,理所當然
Agreed

我贊同出解放軍,這代年青人不好好整治,香港將來無希望

王永平也是名抽水專家!

引用:
原帖由 quicksi|ver 於 2014-11-29 03:57 PM 發表
炒左梁振英會好好多, 自從佢上任後 愈來愈多人頂佢唔順
根本炒咗CY都無用,一樣實會有人不滿,之前對老董貪曾又咪一九樣不滿叫佢地下台,就算係一人一票選出嚟又點?建制或泛民當選都一樣有人嘈,到時咪又一九樣好以泰國同呆灣咁能樣,任期未滿又一樣要嘈落台,根本就邊能個做都係死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]