• 瀏覽: 10,314
  • 回覆: 143
23條立法拉曬班政棍黃屍

附件

scaledBitmap14172485603260.jpg(33.92 KB)

根本就係一班憤世嫉俗嘅廢青,為玩嘢而玩,再咁縱容,暴動是遲早的事

爆動可出動解放軍,快快快

有共產黨的一日
有暴動同革命發生 根本一d都唔奇
差在係支持共產同反共產 邊一邊發起

DLLM黃永平, 港英公墓猿, 同埋民主阿婆果班一齊玩9董伯伯, 阻礙政令, 報紙寫佢講D咁嘢, 鼓吹班傻仔出多D嚟搞暴動, 佢哋呢班PK心知文革時紅衞兵禍害, 某程度上佢哋呢個年紀成長時都受紅衞兵式反動感染左, 而家公然叫人反動革命, 如果有國安法, 真係可以收晒班人皮, 96年時我有個法國客, 嚟香港見到香港比美國歐洲更加自由, 已出聲話港英餘孽唔會唔放炸彈, 果然鬼佬都睇穿你呢班假西人, 繼續效忠英女皇吧

而家晚晚咁搞法,香港完了!!!

王永平正一港英餘孽,一離職就戴上民主光環向舊同僚指手劃腳,同陳三球一樣咁衰格!

支持共產咪好似67暴動咁周街菠蘿 反共產就佔領街道 邊一邊霸道
有腦同識分是非黑白 自然明白

引用:
原帖由 拜仁 於 2014-11-29 03:55 PM 發表
王永平唔該唔好火上加油啦,你好似成日都想政府衰咁嘅?
當日你做官時又唔覺你有乜見樹WOR
王永平係仇梁陣營,今次擺明煽動群眾運動

引用:
原帖由 石Q 於 2014-11-29 04:12 PM 發表
而家晚晚咁搞法,香港完了!!!
班藍絲上網(只限discuss)就人多, 現實死都唔出現

引用:
原帖由 redboxz 於 2014-11-29 04:14 PM 發表

係全港各區趕狗果D唔通係黃絲帶?

引用:
原帖由 redboxz 於 2014-11-29 04:14 PM 發表

真係好笑, 想搞事就話出去O者, 想件事快D完, 仲出去阻警察做野嗎?

睇佢個樣都知七吓七吓,在任冇建樹而家呢講嘢

同意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]