• 瀏覽: 23,388
  • 回覆: 314
  • 追帖: 5
收800蚊日駛咩咁博命

引用:
原帖由 kenlo310 於 2014-11-29 02:55 PM 發表

看竊聽風雲都知,電話gps已可以知道所在地點,不過只有班廢青唔知,又有一班人冇return home card 了,等找數吧

唔好ON9啦,用咁多錢搞呢D設備用來咁樣做,真係廢過班廢青呀。

警察可以分批去查身份証及搜隨身物品,記錄在案

原來香港有這麽多閒人,不思長進

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2014-11-29 02:38 PM 發表 點分佢地個個都係市民行來行去又企係度等人你有冇去過旺角架
警方都有講過
如非必要都唔好去高危區域
以免誤中流彈
你明知山有虎,偏向虎山行
咁就關人L事,四個大字

引用:
原帖由 hungsing0 於 2014-11-29 02:57 PM 發表
警察有糧出又有ot費、津貼,話之你玩24小時,你嗰幾百人玩得幾多日
原來用錢真係可以買到D人來玩的。

後面應有一班軍師,業血/蕭若圓/黃郁民之流

你地班廢燃搞咁多野,樓市都係繼續升,冇燃用

香港"鳩污團"鳩污阻街就得,大陸"血拚團"真正"血拚"就鬧人蝗蟲。
哈~~咁追求自己民主嘅孽蓄都有?!世界罕有!

班賤種個個瞓係街到,警察應該騷擾佢,唔俾佢瞓著,但唔需要趕佢走,只要佢一瞓就叫醒佢

好似邪教中咗毒. 日日去旺角,去多幾年?

[ 本帖最後由 Chris.yukman 於 2014-11-29 03:13 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

5毛先要返大陸出糧姐,我就請都唔撚去拉。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2014-11-29 02:55 PM 發表
好多廢青當係嘉年華會, 有d當拍拖, 以為好玩, 俾差佬追住扑時就通地爬叫救命!

有一幕係藍警圍住一班人叫坐底,有條女好似急狗比鯊魚追咁係圍欄下面條隙起勢咁爬出去

引用:
原帖由 cheungchau2000 於 2014-11-29 14:53 發表
旺角事件 如果繼續 最後吃虧吃苦的是大部份守法愛港愛中國的香港市民. 搞中佔班友揸住外國護照到時候全部潛逃鷹尾國!''
再唔做事香港一定玩完

有冇人帶頭做先?吾要c煙,愛字頭,9容……·
係時侯香港有良知嘅香港人上街收拾黃屍 舉牌扺制 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]