• 瀏覽: 67,496
  • 回覆: 275
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 芒果! 於 2014-11-29 12:44 PM 發表
班暴徒做得真係夠盡,又係「網上攻略」,又係「過馬路、跌散銀、綁鞋帶」招數,仲有「口罩黨」,大家係唔係覺得好熟悉嘞,係唔係班V煞團?都好似熱血嘅風格,夠激進,夠勁!!!

上千人昨晚跟足「流動 ...
香港七百萬人,何以一千人便可以搞亂旺角?

中央必須下定決心,一次過解決反民的坐大和不斷破壞香港,速立 23 條、反恐法和辱警罪。 長痛不如短痛,遲早也要了斷,如果學胡、溫的拖拖拉拉,愈遲便愈大禍害。

引用:
原帖由 肉酸托腮 於 2014-11-29 04:40 PM 發表
無限創意, 好過衝擊
hk首創既示威動作,會流行全球

引用:
原帖由 40cents 於 2014-11-29 04:41 PM 發表

同意
冬天射水
整濕身、濕iphone

水炮
或者強力水槍已經掂
射冰水!

多謝呀爺次貨普選攪亂香港

我有時懷疑呢班人係政府同建制派出錢請,半夜遊行 擾人清夢,又阻住人做生意, 即係將民意推向政府,幫泛民倒米,你睇吓政府支持回升就知啦,可能689同民建聯班議員晚晚哈哈笑。

引用:
原帖由 韋小寶8 於 2014-11-29 04:00 PM 發表 我覺得佢地好無聊無知無法無天,漫無目的係街同道路玩騷動,玩堵塞,破壞社會安靈和法紀,這樣做就可以達到目的!既無建設性,又無正確方向,又無結果,係街頭迷失又迷失,真係好可憐,而家你們發爛渣又要香港市民街 ...
市民理智啫,但佢哋目的係破壞香港,更希望見血,等佢哋後面金主可以交代俾幕後操控的民主基金會。

引用:
原帖由 achau 於 2014-11-29 04:46 PM 發表 我有時懷疑呢班人係政府同建制派出錢請,半夜遊行 擾人清夢,又阻住人做生意, 即係將民意推向政府,幫泛民倒米,你睇吓政府支持回升就知啦,可能689同民建聯班議員晚晚哈哈笑。
屈得就屈,係毒果專利,米爭住嚟做。

引用:
原帖由 kee1203 於 2014-11-29 04:41 PM 發表
小學雞行為--來回過馬路,跌錢,齊齊睇tv,,,
廢青的行為幼稚而且無建設性,玩得一個星期便難繼續。 認著的煽動頭頭來拉,愈拉愈少帶頭份子,才會慢慢散去。 不過要根治,23 條、反恐法和辱警罪必須速立。

煽動頭頭!你語689嗎!係佢叫市民出旺角購物!大家都係響應689嗟!

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2014-11-29 04:45 PM 發表
多謝呀爺次貨普選攪亂香港

難道美國、英國的是正貨普選/真普選? 民主美、英民不聊生,草菅人命,官逼民反,中共卻讓香港人豐衣足食,自由過民主美國、英國,多謝是理所當然。

佔領者廢青真正係九無人仕無...................錢、業、樓、知、恥、勇、謀、前途、希望
引用:
原帖由 japanking 於 2014-11-29 03:35 PM 發表
佔領者廢青都係五無。

無錢, 有錢佢睬你都傻。
無業, 有高薪厚職者又係睬你都傻。
無樓, 因無第一或第二項, 所以無樓同父母住成日唔想返屋企响條街度。
無知, 思想單純幼稚無分析力, 易被人洗 ...

咁樣搞大過份啲喔,都過唔到自己良心啦讀書人!

引用:
原帖由 ttyiu 於 2014-11-29 04:06 PM 發表
天氣轉涼,最好用水砲 記者都要走頭
加冰呀!唔該!

無眼睇...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]