• 瀏覽: 35,676
  • 回覆: 468
  • 追帖: 2
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=446721

黃之鋒及律師離開法院時,遭人擲雞蛋。黃之鋒指是從後擲落頭部,他看不見是甚麼人。律師手部亦被雞蛋擲中。事發後數分鐘,警方在醫管局附近拘捕兩名男子,用手扣鎖上,黑布蒙頭帶走

唔知邊個師兄做左烈士咁撚七低能了

附件

20141127_caption_v8b.jpg(128.3 KB)

向英雄致敬

引用:
原帖由 kaibalau 於 2014-11-27 04:02 PM 發表
向英雄致敬

此風不可長

出面幾個post都仲開,垃圾post

引用:
原帖由 NgRondo 於 2014-11-27 04:08 PM 發表
出面幾個post都仲開,垃圾post
何俊仁開會時睇艷照, 成版都係類似既POST添, 算唔算垃圾post呢?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2014-11-27 04:10 PM 發表

何俊仁開會時睇艷照, 成版都係類似既POST添, 算唔算垃圾post呢?
做咩轉移視線?
如果我話係,即係你認同你自己是垃圾

我捐100

支持!下次掉台灣鐵蛋

法庭外犯事?真大膽
不尊敬法律

又係佢地話呢D唔係暴力!

引用:
原帖由 NgRondo 於 2014-11-27 04:12 PM 發表
做咩轉移視線?
如果我話係,即係你認同你自己是垃圾
有咩所謂, 我係垃圾, 其他愛國評論員咪一樣係垃圾, 而呢類垃圾比我多九千幾倍

引用:
原帖由 tasmanbay 於 2014-11-27 04:15 PM 發表

擲雞蛋係歐美國家好正常, 完全唔暴力

正如之前有個向曾俊華擲雞蛋既人所講
黃之鋒係高牆咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]