• 瀏覽: 1,174
  • 回覆: 11

由9月28號用到依家,佔領派(反對派、學字頭)用左無數次「暴力清場」四字。

喂!畀少少新意啦,好無!!??

除左非法佔領頭果一個禮拜,「暴力清場」可以作為「同情牌」,成功引到班反中反共同「陰性」反中反共變成黃絲帶。

之後,「暴力清場」呢面牌並無令更多人同情的作用,反而越用呢面「同情牌」,反佔領呼聲越高。

再說「暴力清場」,人們更討厭你們,黃絲帶「自我安慰」除外。

到今日,驚訝佔領派仍打出「暴力清場」呢面牌。

學字頭大學生,難道忘記了《狼來了》呢篇寓言故仔?

就當係暴力清場又如何?

是他們自召的

引用:
原帖由 china_enter 於 2014-11-25 23:57 發表
由9月28號用到依家,佔領派(反對派、學字頭)用左無數次「暴力清場」四字。

除左非法佔領頭果一個禮拜,「暴力清場」可以作為「同情牌」,成功引到班反 ...
對付暴力佔街,希望警察十倍暴力奉還!

NOW 嗰條工程師拎條鐵梯車啲差佬....
唔知邊個暴力....

引用:
原帖由 alanluki 於 2014-11-26 01:09 發表
NOW 嗰條工程師拎條鐵梯車啲差佬....
唔知邊個暴力....
賣個廣告
請入來投票
妓女 vs 記者,邊個更值得尊敬/尊重?http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24067156&extra=page=1&frombbs=1

一點也不暴,相比民主大國,這是小兒科吧

引用:
原帖由 china_enter 於 2014-11-25 11:57 PM 發表

除左非法佔領頭果一個禮拜,「暴力清場」可以作為「同情牌」,成功引到班反 ...
你是否有什麼意見?

引用:
原帖由 MING011 於 2014-11-26 11:11 發表

你是否有什麼意見?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]